Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 10:14

Ατυχίες και επιτυχίες για τους Κυκλαδίτες την 3η μέρα του Πανελλήνιου

Χθες τρίτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κάποιοι από τους  μικρού μας ιστιοπλόους τα πήγαν καλύτερα και άλλοι όχι και τόσο.

Οι αθλητές του optimist χωρίστηκαν σε τελικά γκρουπ το χρυσό και το αργυρό. Στο χρυσό γκρουπ μπήκαν οι 85 πρώτοι της κατάσταση και στο αργυρό γκρουπ οι υπόλοιποι…

Από τις Κυκλάδες στο χρυσό γκρουπ μπήκαν η Κατερίνα Γκόκα (Πάρος), Βασταρδή Κατιάννα (Άνδρος), Μαλατέστα Πωλίνα (Πάρος), Μπομποτάς Χρήστος (Πάρος) και Καραολάνης Νίκος (Άνδρος).

Στο αργυρό γκρουπ Η Σκιαδά Κατερίνα (Πάρος), Μπρουσης Βίκτωρ (Πάρος), Τριανταφύλλου Άρτεμις (Αντίπαρος), Φαρούπος Δημήτρης (Αντίπαρος), Δανιηλιδης  Γιάννης (Αντίπαρος), Φρέρης Γιώργος (Σύρος), Κρισιλιας Ανδρέας (ΑΝΔΡΟΣ).

Αγωνιστικά τώρα η Κατερίνα Γκόκα συνεχίζει τι καλές κούρσες με αποτέλεσμα χθες να σκαρφαλώσει στην 7η θέση και να φλερτάρει μια θέση που οδηγεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όμως μεγάλη μάχη γίνεται και για τις θέσεις που οδηγούν στο Βαλκανικό. (δεν θα αναφερθώ σε ονόματα θα τα δείτε το βράδυ).

Μεγάλος άτυχος της ημέρας ο μικρός Βίκτωρ Μπρούσης ο οποίος ενώ έκανε την ποινή του, όμως ξέχασε να την αποδεχθεί με αποτέλεσμα η επιτροπή να τον καλέσει και να τον ακυρώσει στην συγκεκριμένη κούρσα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την πρόκριση στο χρυσό γκρουπ και σαν να μην έφτανε αυτό έπαθε και ζημιά στο πανί με αποτέλεσμα να μην τερματίσει στην τελευταία κούρσα. Να αναφέρουμε ότι είναι από τα μικρότερα παιδιά του πανελληνίου. Μπράβο Βίκτωρ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟ ΓΚΡΟΥΠ

7.ΓΚΟΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

44.ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΚΑΤΙΑΝΝΑ (ΑΝΔΡΟΣ)

52.ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΠΩΛΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

64.ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΡΟΣ)

69.ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΝΔΡΟΣ)

 

ΑΡΓΥΡΟ ΓΚΡΟΥΠ

7.ΣΚΙΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

16,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

30.ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ (ΠΑΡΟΣ)

38.ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

51.ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΔΡΟΣ)

69.ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

75. ΦΡΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΥΡΟΣ)

 

LASER

42 ΚΡΙΣΙΛΙΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΑΝΔΡΟΣ)

71.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΣΥΡΟΣ)

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares