Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 01:48

ΝΟ Πάρου: Τακτική γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ) που ελήφθη ομόφωνα, στην με αριθμό 2 συνεδρίαση της 05/03/2023 καλούνται τα μέλη του ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 2η Απριλίου 2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 45 του νόμου 4778/2021 όπως, η γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες διεξαχθούν και οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ληφθούν με τη χρήση των πλέον πρόσφατων ψηφιακών μέσων απομακρυσμένης συμμετοχής μελών του σωματείου τηρουμένων των λοιπών κειμένων καταστατικών διατάξεων περί απαρτίας και λήψης απόφασης και διασφαλιζόμενης της διαφάνειας και του αδιάβλητου των διαδικασιών.

Συγκεκριμένα η ΤΓΣ θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και όλες οι ψηφοφορίες επί των επιμέρους θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των νέων καταστατικών οργάνων, θα διεξαχθούν με την χρήση του πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Εθνικό δίκτυο Υποδομών τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.(ΕΔΥΤΕ Α.Ε.).

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρα 19.00, με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή η γενική συνέλευση θα ευρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων της μελών.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων γίνεται τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.
Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τρεις δικηγόρους, διορισμένους από τον οικείο δικηγορικό σύλλογο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής συνέλευσης
2. Διοικητικός απολογισμός 2022
3. Οικονομικός απολογισμός 2022
4. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών
4.1 Για την εκλογή προέδρου και διοικητικού συμβουλίου
4.2 Τριών (3) τακτικών μελών και ενός αναπληρωματικού μέλους για την εξελεγκτική επιτροπή.

Επιλέξιμα για τις παραπάνω θέσεις είναι μόνο τα πρόσωπα τα οποία έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, πρέπει να υποβληθούν εγγράφως με απλή ενυπόγραφη δήλωση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία του ομίλου, ή ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Τρίτη 28/03/2023.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου 2725/99, των τροποποιήσεων αυτού , καθώς και του καταστατικού του ομίλου, γι’ αυτόν το λόγο καλούνται όλα τα

μέλη να τακτοποιήσουν έγκαιρα και τουλάχιστον έως την 26/03/2023, τυχόν ταμειακές υποχρεώσεις τους από συνδρομές έναντι του ομίλου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Κουντρομιχάλης Μαρία Φραγκίσκα Αρμάου

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares