Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:05

Ν.Ο. Σύρου: Ανακοίνωση για την υπόθεση Μπεκατώρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου σε συνέχεια της συγκλονιστικής αποκάλυψης της κας Σοφίας Μπεκατώρου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του, τόσο στην ίδια όσο και σε οποιονδήποτε ή οποιανδήποτε αθλητή/τρια ή όχι, έχει υπάρξει θύμα οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης.

Προτρέπουμε και εμείς με τη σειρά μας όποιοι έχουν υποστεί δυστυχώς, τέτοιου είδους συμπεριφορές, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές.

Στη χώρα που γεννήθηκε ο Ολυμπισμός, δεν έχουν θέση όλοι όσοι με τις ενέργειές τους βλάπτουν, προσβάλλουν, εκβιάζουν τους βασικούς «πρωταγωνιστές» του  αθλητισμού και εκπροσώπους του Ολυμπιακού ιδεώδους, που είναι οι αθλητές μας!!!

Είμαστε σίγουροι ότι οι αρμόδιοι Φορείς της δικαιοσύνης, της πολιτείας και του αθλητισμού, θα ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες που δυστυχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με απόλυτη σύνεση, συνεργασία και αντίληψη της σοβαρότητάς τους, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες όπου αυτές αναλογούν και μέσα από το θάρρος της αποκάλυψης που είχε η Ολυμπιονίκης μας, να ξημερώσει μια νέα, υγιή και ξεκάθαρη «μέρα» τόσο για την ιστιοπλοΐα όσο και για τον υπόλοιπο αθλητισμό.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares