Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 12:46

Ιστιοπλοϊκό διήμερο από το τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Σύρου

Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου διοργανώνει ιστιοπλοϊκό διήμερο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παλαιότερους αποφοίτους των Σχολών του να «ξεσκονίσουν» τις γνώσεις τους, αλλά και σε νέους ενδιαφερόμενους, μη κατόχους διπλώματος skipper, να έχουν μια σύντομη, πλην ουσιαστική, εμπειρία ταξιδεύοντας στα μελτέμια του Αιγαίου και περνώντας μια νύχτα σ’ ένα ιστιοπλοϊκό!

Στη δραστηριότητα θα χρησιμοποιηθούν ιδιόκτητα ιστιοπλοϊκά σκάφη μελών του Ν.Ο.Σ.

Η εκκίνηση θα δοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 01 Αυγούστου (13.00) από το λιμανάκι του Φοίνικα (μαρίνα) και ο προορισμός θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες (πιθανότατα κάποια παραλία της Κύθνου ή της Σερίφου), όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Το βραδάκι, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφτούν το ταβερνάκι της παραλίας ή να μαγειρέψουν εντός των σκαφών.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας (Κυριακή), θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στο Φοίνικα, προκειμένου να φτάσουμε με το φως της μέρας.

Οι ώρες στη θάλασσα υπολογίζονται σε περίπου 4-6 (πάντα αναλόγως των συνθηκών) για κάθε μπράτσο (διαδρομή).

Η συμμετοχή έχει ορισθεί στο συμβολικό ποσό των 25€/άτομο. Λόγω του περιορισμένου χώρου, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας,

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιουλίου (14:00).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Έφορο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, κ. Γιώργο Ρηγούτσο, στο τηλέφωνο 6977746340.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares