Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 19:00

Ν.Ο. Σαντορίνης: Ιστιοπλοϊκός αγώνας “Σαντορίνη-Φολέγανδρος” (η προκήρυξη)

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης πρόκειται να διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 22-26 Ιουλίου στη Σαντορίνη τον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας “Σαντορίνη-Φολέγανδρος”.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σκάφη optimist, Laser RDL και bug, αθλητές και αθλήτριες κάτοχοι δελτίου της Ε.Ι.Ο. με Κάρτα Υγείας Αθλητή. Τα δελτία πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία των αγώνων με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής ηλεκτρονικά μέχρι τη Δευτέρα 20/7 και ώρα 15:00, στη γραμματεία των αγώνων με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόγραμμα
Σάββατο 25 Ιουλίου 2019, 12:00 ιστιοδρομίες
Κυριακή 26 Ιουλίου 2019, 12:00 ιστιοδρομίες
Έχουν προγραμματιστεί έξι ιστιοδρομίες που θα διεξαχθούν στη Νότια πλευρά της Σαντορίνης έξω και αριστερά από το Αλιευτικό Καταφύγιο.

                                         ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΦΟΛΕΓΑΔΡΟΣ

                                                25– 26 Ιουλίου 2020

                                        Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης

                                                            

                                                 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) της ISAF.

1.2  Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Ι.Ο., όπως εγκρίθηκε από την Επιστημονική Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α.

2. ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Τα σκάφη μπορεί να υποχρεωθούν να φέρουν διαφήμιση που θα επιλεγεί και θα χορηγηθεί από την οργανώτρια αρχή. 

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σκάφη optimist, Laser RDL και bug, αθλητές και αθλήτριες κάτοχοι δελτίου της Ε.Ι.Ο. με Κάρτα Υγείας Αθλητή. Τα δελτία πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία των αγώνων με τις δηλώσεις συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικα μέχρι την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00 στην γραμματεία των αγώνων με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται ο Α.Μ. Ε.Ι.Ο. του αθλητή/τριας ώστε να ελέγχεται η εγκυρότητα του δελτίου. Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλητές-αθλήτριες, προπονητές θα αποστείλουν ηλεκτρονικά τις ιατρικές βεβαιώσεις για covid-19 (δηλ, ότι είναι κλινικά υγιείς, οι οποίες θα φέρουν υπογραφή ιατρού και σφραγίδα) προς τον Υγειονομικό Υπεύθυνο του ομίλου στο email του διοργανωτή ομίλου. Επίσης θα πρέπει να αποσταλούν, η δήλωση γονέα/κηδεμόνα, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σκαφών και φουσκωτού, και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητού.

 4. ΠΡΟΓΡΑΜΑ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2019, 12:00 ιστιοδρομίες Κυριακή 26 Ιουλίου 2019, 12:00 ιστιοδρομίες Έχουν προγραμματιστεί έξι ιστιοδρομίες.

5. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Οι οδηγίες πλου θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τη γραμματεία των αγώνων την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 09:00.

6. ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην Νότια πλευρά της Σαντορίνης έξω και αριστερά από το Αλιευτικό Καταφύγιο.

7. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Λεπτομέρειες για τις διαδρομές θα ανακοινωθούν με τις οδηγίες πλου.

8. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πρέπει να πραγματοποιηθούν μία ιστιοδρομία για να είναι έγκυρος ο αγώνας. Εάν πραγματοποιηθούν έξη ιστιοδρομίες, θα υπολογισθούν όλες πλην της χειρότερης, για τη βαθμολογία ενός σκάφους. Εάν διεξαχθούν από μία έως πέντε τότε θα υπολογίζεται το σύνολο των ιστιοδρομιών για την βαθμολογία ενός σκάφους.

9. ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

Τα συνοδά σκάφη πρέπει να δηλωθούν στη γραμματεία των αγώνων. Οι χειριστές πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις τους, να φορούν το βραχιόλι ασφαλείας (quick - stop) που συνδέεται με το διακόπτη της μηχανής καθώς και να είναι κάτοχοι διπλώματος ταχυπλόου.

10. ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ

Τα συμμετέχοντα σκάφη που προέρχονται από ομίλους εκτός Σαντορίνης μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης στην Βλυχάδα.

11. ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές των κατηγοριών αγοριών, κοριτσιών, παίδων και κορασίδων Ο τόπος και ο χρόνος της απονομής θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα με ανακοίνωση.

12. ΕΥΘΥΝΗ

Όλοι οι αθλητές - αθλήτριες αγωνίζονται σύμφωνα με το θεμελιώδη κανόνα 4, RRS-ISAF. Ο διοργανωτής όμιλος και οι επιτροπές δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σε άτομα ή πράγματα τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα κατά την διάρκεια του αγώνα.

13. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλα τα αγωνιζόμενα και συνοδά σκάφη θα πρέπει να έχουν ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων για ποσό όχι μικρότερο από 350.000€. Αντίγραφα των συμβολαίων πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία των αγώνων μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής.

14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1 Σκάφη που χρειάζονται βοήθεια θα πρέπει να προκαλούν την προσοχή χρησιμοποιώντας την σφυρίχτρα τους ή με το κουπί τους ή με τα χέρια τους. Η επιτροπή αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να βοηθήσει σκάφη που κατά την κρίση της χρειάζονται βοήθεια, ανεξάρτητα από το αν το ζήτησαν ή όχι. Αυτό δε μπορεί να αποτελέσει αιτία για αποκατάσταση σύμφωνα με τον κανόνα 62.1(α)

14.2 Ένα σκάφος που εγκαταλείπει μία ιστιοδρομία πρέπει να ειδοποιήσει την επιτροπή αγώνων το συντομότερο δυνατόν.

14.3 Σύμφωνα με το αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο ,το ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, θα γνωστοποιείται ηλεκτρονικά ο τρόπος επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με τον υγειονομικό υπεύθυνο 

14.4 Υγειονομικός Υπεύθυνος Τάσος Βαρότσης ( τηλ. 6989856808 – κανάλι VHF 14

14. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τη γραμματεία των αγώνων, στα γραφεία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Σ. (Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης), τηλέφωνα 22861 86656. Κινητό: 6944371312. Web Site: www.santorininc.com Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Για το σωματείο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου:

Ο Πρόεδρος: Αντώνιος Ε. Καραμολέγκος τηλ. 6944371312

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Δ. Ζώρζος

Γενικός Γραμματέας: Αγαμέμνων Α. Καραμολέγκος

Ταμίας: Χρίστος Π. Γαλαίος

Ειδικός Γραμματέας, Έφορος Αθλητισμού, και Έφορος Λιμένος: Δημήτριος Ε. Ζώρζος

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares