Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 15:36

Βιντεο - συναντήσεις και virtual παιχνίδι για τους αθλητές του ΝΟ Σύρου

Μπορεί οι προπονήσεις και οι αγώνες στη θάλασσα έτσι όπως τα έχουμε όλοι συνηθίσει, να έχουν ανασταλεί για κάποιο διάστημα, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως επικοινωνίας αλλά και μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού, οι ιστιοπλόοι μας βρίσκουν τον τρόπο να διασκεδάζουν και να κρατούν επαφή με την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν πραγματοποιηθεί τρεις τηλε-συναντήσεις των αθλητών των αγωνιστικών ομάδων με τον προπονητή κ. Γ. Γρυπάρη, στις οποίες εκτός από τα αμιγώς ιστιοπλοϊκά θέματα που συζητήθηκαν (κανονισμοί, προβολή και σχολιασμός videos κλπ), δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να «βρεθούν» όλα μαζί μετά από αρκετό διάστημα.

Η αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε όλοι, αθλητές, προπονητές και μέλη του Ν.Ο. Σύρου, το 2018 με τη συμμετοχή του Ομίλου μας μαζί με δύο Ναυτικούς Ομίλους από την Τενερίφη της Ισπανίας και τη Βάρνα της Βουλγαρίας στη δράση Sailing on 3 Seas (S3S), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sports, είναι πλέον δεδομένο ότι επιτέλεσε στο μέγιστο βαθμό το σκοπό της, αφού οι επαφές μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και οι φιλίες που δημιουργήθηκαν, διατηρούνται ακόμη. Την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία του υπερδραστήριου φίλου Alejandro Cabrera Hernandez, υπεύθυνου του Actividades Náuticas de Tenerife, διοργανώθηκε μέσω γνωστής πλατφόρμας ιστιοπλοϊκών παιχνιδιών, ένας διαδικτυακός ιστιοπλοϊκός αγώνας με την ονομασία Memories Sailing on 3  Seas International Regatta, στον οποίο συμμετείχαν ιστιοπλόοι από τους τρεις Ομίλους. Προφανώς η και πάλι πρωτόγνωρη εμπειρία, ενθουσίασε τους πάντες που συμμετείχαν σε αυτή. Τα αποτελέσματα του αγώνα δεν έχουν καμία σημασία αφού το έπαθλο ήταν κοινό για όλους και δεν ήταν άλλο από την ευκαιρία να συζητήσουν και να «συναντηθούν» ξανά με ανθρώπους της ιστιοπλοΐας με τους οποίους γνωρίστηκαν και έζησαν υπέροχες στιγμές δύο χρόνια πριν.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, το υπέροχο άθλημα που είναι τρόπος ζωής μέσα και έξω από τη θάλασσα, και πλέον, από κοντά ή και από πολύ μακριά!

istioploia_banner_99a44.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares