Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 12:55

Η Δονούσα φιλοξένησε θερμά το Νικόλα Κακλαμανάκη

kaklamanakis_donoussa_1

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ο γιος του ανέμου, επισκέφθηκε την Δονούσα. Ξεκίνησε τον διάπλου του Αιγαίου από την Άνδρο συνέχισε στην Μύκονο , την Αρχαία Δήλο και στις 17:45 βγήκε με την ιστιοσανίδα του στην παραλία του Σταυρού.

 

Τον υποδέχθηκαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού, μικροί και μεγάλοι και το βράδυ είχαν, όπως επισημαίνουν, την τιμή να διανυκτερεύσει στο νησί, καθώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να πάει Κουφονήσι και Αμοργό πριν νυχτώσει, όπως ήταν το αρχικό του πρόγραμμα.

kaklamanakis_donoussa_2

Όπως ενημερώνει σχετικά η Δημοτική Κοινότητα Δονούσας, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και εθελοντισμός από τους κατοίκους, έτσι ώστε να φιλοξενηθεί και να στηθεί προς τιμήν του τραπέζι για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον ιερέα του νησιού για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου στο οποίο μαζεύτηκε ο κόσμος και τα παιδιά στα οποία ο κ. Κακλαμανάκης μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα.


Επίσης ευχαριστούν τους κάτωθι για την προσπάθειά τους στην άψογη φιλοξενία του Νίκου Κακλαμανάκη και της ομάδας του: Ηλία Δ. Σκοπελίτη, οικογένεια Δημητρίου Η. Κωβαίου, Μαρία Πρασίνου, Υπακοή Μαραμπούτη, Μαρκουλή Δήμητρα, Σκοπελίτου Βάσω, Συρίγου Ευαγγελία και Καλφούτζου Μαρία.


Την ημέρα της άφιξης του κ. Κακλαμανάκη συνέβη και άλλο ένα ευχάριστο γεγονός για τα νησιά μας : η δρομολόγηση του express Σκοπελίτης !

Νaxos News

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares