Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 13:23

4ος στην Ευρώπη ο Νίκος Πατέλης του ΝΟΠ 32η η Βενετία Θεοχαρίδη

patelis_8eoxari_nop

Με 2 αθλητές του ΝΟ Πάρου στη σύνθεση της από τους 7 συνολικά, συμμετείχε η εθνική μας ομάδα στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Optimist στην Tavira της Πορτογαλίας.

Στην διοργάνωση πήραν μέρος 225 αθλητές από 27 χώρες. Από κάθε χώρα συμμετείχαν οι 4 καλύτεροι αθλητές και οι 3 αθλήτριες της κλάσης. Οι πολυήμεροι αγώνες διήρκησαν από 2 έως 10 Ιουλίου, ήταν εξαιρετικά απαιτητικοί, ο ανταγωνισμός πολύ υψηλού επιπέδου και έγιναν 12 κούρσες όπου κυριάρχησαν ισχυροί άνεμοι που ξεκαθάρισαν τα πράγματα στον αγωνιστικό τομέα.

Η προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία του αθλητή μας, του επέτρεψε να διατηρήσει πολύ υψηλές θέσεις στην κατάταξη καθημερινά και τελικά να τερματίσει 4ος και 1ος από τους Έλληνες, με τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης Κωνσταντίνο Οικονομίδη 8ο ,τον Λουκιανό Ζαμίτ 11ο,τον Γιώργο Καραδήμα 12ο και τον Αλυγιζάκη Λεωνίδα 66ο.

Πολύτιμη εμπειρία από την πρώτη συμμετοχή της σε τέτοια διοργάνωση σαν μέλος της εθνικής ομάδας, απέκτησε η Βενετία Θεοχαρίδη που κατέλαβε τη 32η θέση στα κορίτσια.

Το Δ.Σ. του ΝΟΠ συγχαίρει τους 2 αθλητές, τον προπονητή τους κ. Βασίλη Σωτηρίου και εύχεται σε όλους, ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares