Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 20:57

Έκλεισαν τη χρονιά με συμμετοχή σε δύο Πανελλήνια οι Κυκλαδίτες

Με δυο πανελλήνια πρωταθλήματα έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για τους Κυκλαδίτικους Ναυτικούς Ομίλους. Το πρώτο που ήταν για τα optimist για αθλητές έως 15 χρόνων και έλαβε χώρα στην Ανάβυσσο  ενω το δεύτερο για την κατηγορία laser 4,7 έγινε στο Αίγιο.

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist που ολοκληρώθηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας με τη συμμετοχή 190 αγοριών και 93 κοριτσιών από 63 Ομίλους από όλη την Ελλάδα.Η Κυκλάδες εκπροσωπήθηκαν απο 3 ομίλους. Ανδρου,Αντιπάρου και Πάρου.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ε.Ι.Ο με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού , της Δ.Ε Π. Φώκαιας, του Ν.Α.Ο. Π. Φώκαιας «Πυθέας» και τη συμπαράσταση του Ν.Α.Ο. Αναβύσσου και Π. Φώκαιας, καθώς και του Ν.Ο Λαγονησίου και στην τελετή λήξης και απονομής των επάθλων παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΙΟ κ.κ. Α. Δημητρακόπουλος και Α. Αδαμόπουλος, εκπρόσωποι από το «Όραμα Ελπίδας» και « Το Χαμόγελο του παιδιού» ,Πρόεδροι και εκπρόσωποι σωματείων και πλήθος κόσμου.

 Η περιφέρεια μας για άλλη μια φορά τα πήγε καλά με την καλύτερη θέση να έρχεται από την αθλήτρια απο το Γάζι  Ηρακλείου Βλαχάκη Βάσω η οποία κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια και το εισιτήριο για το Βαλκανικό της Τουρκίας όπως και στην πρόσφατη πρόκριση της εθνικής κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό στην Βουλγαρία ενώ στα αγόρια την 9η θέση κατέκτησε ο Κοζωνακης Νικος απο τα Χανιά που και αυτός θα παει στην Τουρκια στο Βαλκανικό μαζι με τον Αναδιώτη Κωσταντίνο απο την Χίο.

Απο τις Κυκλάδες, καλύτερος αθλητής ήταν ο Μπρούσης Βικτωρ απο την Αντίπαρο, ο οποίος κατέκτησε την 39η θέση ενώ στα κορίτσια η Δαφερέρα Θεοδώρα απο την Πάρο την 30η.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ  ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ          39ος

 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ    61ος

 ΝΟ ΠΑΡΟΥ  ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ          65 ος

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ ΜΠΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ    85ος

ΝΟ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           93ος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΝΟ ΠΑΡΟΥ  ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ  7ος

ΝΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΡΑΣΑΝΤΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  34ος

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ ΡΑΪΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ        88ος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΝΟ ΠΑΡΟΥ  ΔΑΦΕΡΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ                  30η

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ  ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ ΕΛΙΖΑ                  43η

ΝΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ           45η

ΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΜΑΡΙΑ                 66η

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ  ΜΗΛΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ                  71η

Laser 4.7

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ» ανέλαβε τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Laser 4.7 (Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων) που πραγµατοποιηθείκε στις εγκαταστάσεις του οµίλου από 1 μέχρι και 6 Ιουλίου! Με συνδιοργανωτές: Λιμενικό Ταμείο ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας, Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

109 αθλητές και 49 αθλήτριες αγωνίστηκαν 5 μέρες για ένα πολυπόθητο εισιτήριο που θα τους οδηγούσε στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει φέτος στην Τουρκία.Ήταν ένα πρωτάθλημα δύσκολο με πολλή δυνατούς ανέμους και αρκετό ανταγωνισμό.

Καλύτερος έφηβος αναδείχθηκε ο Μπομποτάς Χρήστος απο την Αντιπαρο που κατέκτησε την 26η θεση ενω στους παίδες ο Μιχαηλίδης Ερμής την 10η θέση. Στις νεάνιδες η Κατερίνα Σκιαδα απο την Αντίπαρο την 14η θέση ενώ η Μαρία Ρούσσου την 4η στις κορασίδες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ε) 26ος

ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΡΜΗΣ (Ε-Π) 38ος

ΝΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ε-Π) 61ος

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ  ΒΑΛΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ε-Π) 65ος

ΝΟ ΣΥΡΟΥ  ΖΑΚΟ-ΒΑΡΕΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (Ε-Π) 104ος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ  ΣΚΙΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Ν) 14η

ΝΟ ΣΥΡΟΥ  ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ (Κ-Ν)           22η

ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ  ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΝΑ (Ν) 26η

gjhsdfghgfg.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares