Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 00:40

Καλά πλασαρίσματα για τους Κυκλαδίτες στο Φάληρο

Χθες  ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα όπου οι Κυκλαδίτες αθλητές τα πήγαν αρκετά καλά όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο  εισιτήριο όμως αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους είναι πολύτιμες για τους επόμενους αγώνες.

Για τέσσερις μέρες απο 7 εως 11 Απριλίου στο Φαληρικό όρμο 121 αθλητές/τριες στην κατηγορία optimist και 78 αθλητές/τριες στα Laser 4,7 που είχαν προκριθεί από όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα της Ελλάδας πάλεψαν για μια θέση στην εθνική.

Δεκατρείς (13) Κυκλαδίτες από τέσσερις ομίλους  έλαβαν μέρος σε αυτούς τους αγώνες όλοι είχαν πάρει το εισιτήριο τον Μάρτιο στην Κώ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας από τους πιο δύσκολους για όλους, μα πιο πολύ για τους ίδιους τους αθλητές διότι η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη. Μπορεί την μια μέρα  να είσαι στην εθνική και την τελευταία μπορεί να μείνεις εκτός για 1 πόντο.

 Στην εθνική ομάδα του optimist προκρίνονται οι 5 πρώτοι για το παγκόσμιο που φέτος θα γίνει στην Ταϊλάνδη, τα επόμενα 5 αγόρια και τα επόμενα 3 κορίτσια για το πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας ενώ για τα Laser τα 10 πρώτα αγόρια και τα 8 πρώτα κορίτσια.

 Στα αγωνιστικά τώρα οι πολλές αλλαγές τις διεύθυνσης του άνεμου  δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές και την επιτροπή αγώνα. Παρόλα αυτά κατάφεραν να γίνουν 11 κούρσες για τα optimist και 10 για τα laser.

Τις δυο πρώτες μέρες έγιναν προκριματικοί αγώνες για τα optimist και τις επόμενες δύο χωρίστηκαν σε δύο στόλους τον χρυσό και τον αργυρό.

Στο χρυσό μπήκαν οι 61 πρώτοι τον προκριματικών και στον αργυρό οι 60 επόμενοι. Δύο αθλητές μας κατάφεραν να προκριθούν στο χρυσό στόλο πρόκειται για τον Παναγιωτίδη Κωσταντίνο απο την Πάρο με προπονητή τον Παναγίωτη Ταγαρόπουλο και τον Μπρούση Βικτώρα απο την Αντίπαρο με προπονητή τον Μάρκελο Βλασσόπουλο ενώ στα Laser καλύτερος ήταν ο Μπομποτάς Χρήστος απο την Αντίπαρο με προπονητή τον Μάρκελο Βλασσόπουλο.

 Μεγάλη όμως ήταν η εμφάνιση των άλλων παιδιών της περιφέρειας μας και ειδικά των κοριτσιών καθώς δύο απο αυτά πήραν το εισιτήριο για την εθνική και θα μας εκπροσωπήσουν στο πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας!

Πρόκειται για τη ΒΛΑΧΑΚΗ ΒΑΣΩ απο τον Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης με προπονητές τον Κοβατζή Ηλια και Βλαχάκη Άρη και την ΧΡΟΥΝΕΒΕΝΕΧ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΒΑΙΝΤΕΝ ΓΑΒΡΙΕΛΑ από τον Ν.Ο. Χίου με προπονητή τον Βασίλη Σωτηρίου.

 Την τρίτη μέρα των αγώνων οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους τρίτους ολυμπιονίκες της Βραζιλίας Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη. 

 Επόμενοι αγώνες για τα παιδιά είναι οι πανελλήνιοι αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ OPTIMIST 

ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Παναγιωτίδης Κωσταντινος Ν.Ο. Πάρου      41ος ΓΕΝΙΚΗ 34ος ΑΓΟΡΙΑ

Μπρούσης Βίκτωρ              Ν.Ο. Αντιπαρου  52ος ΓΕΝΙΚΗ 43ος ΑΓΟΡΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Ανδρεάδης  Γρηγόρης      Ν.Ο.Παρου   2ος ΓΕΝΙΚΗ 1ος ΑΓΟΡΙΑ

Παλαιολόγος Θοδωρής    Ν.Ο.Αντιπάρου 4ος ΓΕΝΙΚΗ 3ος ΑΓΟΡΙΑ

Ραγκούσης Στεφανος       Ν.Ο.Παρου       9ος ΓΕΝΙΚΗ  7ος ΑΓΟΡΙΑ

Δαφερέρα Θεοδώρα        Ν.Ο.Παρου        10η ΓΕΝΙΚΗ 3η ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Σακελαρίου Δήμητρα        Ν.Ο.Σύρου      17η ΓΕΝΙΚΗ 7η ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Καλακώνα Μαρία Ελενη Ν.Ο.Πάρου       22η ΓΕΝΙΚΗ  9η ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Βαλμάς Νίκος                  Ν.Ο.Άνδρου     51ος ΓΕΝΙΚΗ  38ος ΑΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LASER 4,7

Μπομποτάς Χρήστος Ν.Ο.Αντιπάρου  34ος ΓΕΝΙΚΗ 24ος ΑΓΟΡΙΑ

Μιχαηλίδης Ερμής     Ν.Ο.Σύρου          42ος ΓΕΝΙΚΗ 28ος ΑΓΟΡΙΑ

Βασταρδή Κατιάννα  Ν.Ο.Ανδρου        46η ΓΕΝΙΚΗ   15η ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Σκιαδά Κατερίνα       Ν.Ο.Αντιπάρου   60η ΓΕΝΙΚΗ  20η ΚΟΡΙΤΣΙΑ  

φωτογραφιες Nik Alevromytis μεγας χορηγος VMG FACΤORY

vmgvmg1vmg3vmg4vmg5

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares