Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:31

Άψογη φιλοξενία και εκκίνηση από την Κέα

Στην Κέα (Τζιά), νησί εκκίνησης του “22ου «Κυκλάδες 2016» -Cyclades Regatta τα 51 σκάφη εν αναμονή της εκκίνησης Στην Κέα (Τζιά), νησί εκκίνησης του “22ου «Κυκλάδες 2016» -Cyclades Regatta τα 51 σκάφη εν αναμονή της εκκίνησης

Ραντεβού στην Κέα (Τζιά), νησί εκκίνησης του 22ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Κυκλάδες 2016» -Cyclades Regatta, είχαν οι 350 ιστιοπλόοι το Σάββατο 2 Ιουλίου, παραμονή της εκκίνησης του αγώνα.


Εξαιρετική υποδοχή είχαν τα σκάφη του αγώνα από το νησί της Κέας (Τζια), όπου είχαν εξασφαλιστεί θέσεις τόσο στην Κορησσία, όσο και στην περιοχή του Βουρκαρίου. Τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών δεξιώθηκε ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κέας στο κτίριο Ρέστη όπου ακολούθησε δεξίωση με υπέροχα τοπικά εδέσματα και κρασί. Ο δήμαρχος του νησιού, Ιωάννης Ευαγγέλου ευχήθηκε 2καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους και απένειμε αναμνηστικά δώρα σε κάθε σκάφος, επίσης, αναφέρθηκε στην ανασκαφή της αρχαίας Καρθαίας και προέτρεψε τους ιστιοπλόους να την επισκεφθούν. Ο έφορος ανοικτής θάλασσας του ΝΟΤΚ, κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε για τη συγκλονιστική φιλοξενία και απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο του νησιού, στον εκπρόσωπο του Λιμενικού Ταμείου, στο Λιμεναρχείο Κέας και στον εκπρόσωπο του Συλλόγού Επαγγελματιών Κέας.

Ακολούθησε πάρτι με κερασμένη την πρώτη μπύρα για όλους τους ιστιοπλόους που διοργανωσε το μπαρ ‘ΒΙΝΥΛΙΟ’, στο οποίο οι ιστιοπλόοι πέρασαν ευχάριστα το βράδυ πριν την εκκίνηση.

Το «Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ και τελείται υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και της Α.Ε. Διώρυγος της Κορίνθου.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares