Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 07:58

ΝΟ Πάρου: Απο την Σερβία ως το Καστελόριζο!

Κυπελλο Καστελόριζο 2015...

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου δίνει πάντα το παρόν στις μεγάλες διοργανώσεις και στην ελπιδοφόρα κατηγορία σκαφών τύπου Optimist. Με την ομάδα του που απαρτιζόταν από έντεκα αθλητές συμμετείχε στον αγώνα Καστελόριζο Race.

Μια πρωτοβουλία του Δήμαρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου άξια συγχαρητήριων που είχε σαν σκοπό την παρουσία των Ελλήνων του κέντρου και της περιφέρειας στο ακριτικό νησί.

Οι μικροί Έλληνες και Κύπριοι ιστιοπλόοι γέμισαν την στεριά και την θάλασσα του Καστελόριζου αλλά δυστυχώς ο άνεμος δεν ήταν σύμμαχος στην όλη διοργάνωση με αποτέλεσμα να διεξαχθεί μια μόνο ιστιοδρομία στην κατηγορία Optimist.

Η μικρή αθλήτρια του Ομίλου Καλακώνα Μαρία – Ελένη διακρίθηκε στην κατηγορία της κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάρου χαιρετίζει και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες που έχουν σκοπό να αναδεικνύουν τον Ελληνισμό μέσω αθλητικών διοργανώσεων.

Ανανεώνουμε το επόμενο ιστιοπλοϊκό ραντεβού για του χρόνου με την ευχή να υπάρχουν άνθρωποι και θεσμοί που θα στηρίζουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες…

Μεγάλη Βαλκανική διακριση σε αθλήτρια του ΝΟΠ

Δυο αθλήτριες του Ναυτικού ομίλου Πάρου, συμμετείχαν σαν μέλη της εθνικης μας ομαδας ιστιοπλοΐας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στην Σερβία από τις 31 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχές από 6 χώρες, στις κατηγορίες optimist και laser.

Η αθλήτρια Μαλατέστα Πωλίνα στην κατηγορία των κοριτσιών κατέκτησε την τρίτη θέση στα σκάφη optimist σε συνολικά ογδόντα συμμετοχές και την όγδοη θέση η αθλήτρια Θεοχάρη Σταυρούλα στην κατηγορία σκαφών Laser σε συνολικά δώδεκα συμμετοχές.

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια των αγώνων, που έγιναν σε ποτάμι,   δεν ήταν κατάλληλες για την διεξαγωγή αρκετών ιστιοδρομιών. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με πέντε μόνο ιστιοδρομίες για την κατηγορία σκαφών optimist και μόλις τρεις για την κατηγορία σκαφών Laserradial σε διάστημα πέντε ημερών.

19o Πρωτάθλημα κολύμβησης «Γεώργιος Π. Μπίσμπας»

Με επιτυχία διεξήχθη το 19ο εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης «Γεώργιος Π. Μπίσμπας», την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της κολύμβησης ΝΟΠ στην θέση Καλακώνα.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 80 αθλητές, ηλικίας από 4 μέχρι 14 ετών, οι οποίοι αγωνίστηκαν ανάλογα με την ηλικία τους σε συνολικά 30 κατηγορίες. Η τελευταία κατηγορία, καθιερώθηκε να είναι ο διάπλους απο τις εγκαταστάσεις της κολύμβησης έως τα Λιβάδια μπροστά τον Ν.Ο.Π. όπου ακολούθησαν και οι απονομές των μεταλλίων στους αθλητές.

Από τους συμμετέχοντες βραβεύτηκαν 60 παιδιά που πήραν θέσεις μεταλλίων ενώ όλα πήραν αναμνηστικά διπλώματα.

Φέτος για πρώτη χρονιά, έπειτα από αίτηση πολλών ενδιαφερομένων λειτούργησαν δύο τμήματα κολύμβησης, ένα στην περιοχή του Μώλου και ένα στην Αλυκή τα οποία είχαν μεγάλη αποδοχή, συγκεντρώνοντας 30 και 50 αθλητές αντίστοιχα.

Στο σημείο αυτό ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Αγκαιριάς, την πρόεδρο κ. Ε. Σκιαδά και τον κ. Α. Κουταλίδη για την άψογη συνεργασία τους και πολύτιμη βοήθεια τους.

Επίσης αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές του ΝΟΠ Παντελαίου Μαρία και Γαβαλά Χρήστο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν αλλά και για το αποτέλεσμα που είναι εξαίρετο.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares