Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 17:01

Δηλώσεις και ευχαριστίες από τα φιλικά με Θρίαμβο [vid]

Τις ευχαριστίες τους προς τον ΑΟ Θήρας εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης τους οι άνθρωποι του Θριάμβου Χαϊδαρίου που φιλοξενήθηκαν στο νησί της Σαντορίνης στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

 Δείτε την ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου ευχαριστεί τον Α.Ο. Θήρας για την εξαιρετική φιλοξενία του στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ευχόμαστε στον Α.Ο. Θήρας καλή αγωνιστική χρονιά και επίτευξη όλων των στόχων του”.

Μετά τιμής

Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Παράλληλα οι δύο προπονητές και η αρχηγός Νίκη Μουντάκη, μίλησαν στον επίσημο ιστότοπο του Θριάμβου:

Η προπονήτρια του Θριάμβου, Λία Μήτση :

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Θήρας που μας φιλοξένησε και μας τα παρείχε όλα και μετά τον πρόεδρό μας που ήταν σε όλο το ταξίδι μας υπερβολικά καλός και μας πρόσεξε πάρα πολύ.
Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος, παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, ανάλογα με τις συνθήκες που είχαμε φτάσει και την κούραση που είχαμε. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά, έχουμε ακόμα τα σκαμπανεβάσματά μας αλλά έχουμε ακόμα χρόνο για την προετοιμασία και τα φιλικά, ώστε να ενωθεί και να παίξει καλά η ομάδα.
Ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μας.

Ο προπονητής της Θήρας, Απόστολος Οικονόμου :

Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Χαϊδαρίου που ήρθε στη Σαντορίνη, αποδέχτηκε την πρόσκλήση μας και ήρθε εδώ για το πρώτο μας φιλικό, τους ευχόμαστε καλή σεζόν να έχουν, με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.
Για εμάς ήταν το πρώτο προπονητικό φιλικό, μετά από 3 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας με πολύ φυσική κατάσταση. Σήμερα ήταν το πρώτο τεστ να δούμε που βρισκόμαστε από τα στοιχεία του βόλεϊ. Από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε να εισάγουμε τα πιο τακτικά στοιχεία.
Θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε γρήγορα την ομάδα γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική.
Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Καλή σεζόν να έχουν όλες οι ομάδες, με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Η Νίκη Μουντάκη, αρχηγός της Θήρας :

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου που μας έκανε την τιμή και ήρθε στο νησί να παίξει μαζί μας, ήταν το πρώτο φιλικό για φέτος, ήρθε η νίκη κόντρα σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά έτσι ξεκινάμε σταδιακά για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και να βγούνε σιγά σιγά αυτά στα οποία υστερούμε, να τα δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε πολύ, εύχομαι καλή επιτυχία και καλό πρωτάθλημα στο Χαϊδάρι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους δούμε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares