Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 13:50

Απόβαση στη Σύρο από τους παίκτες του Φοίνικα

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή της ομάδας Ντούσκο Νίκολιτς έφτασαν στη Σύρο με το Blue Star Patmos οι περισσότεροι παίκτες της νέας ομάδας του Φοίνικα Σύρου.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ρούσσο, τους υποδέχτηκαν στο λιμάνι για το καλωσόρισμα και τις γνωριμίες και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στη ταβέρνα του Νίκου Δεκαβάλλα (Ιθάκη του Αή) ο οποίος για μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του προς την ομάδα μας,προσφέροντας ένα πλούσιο δείπνο.

Στην Σύρο ήρθαν οι νεομεταγραφέντες Δημήτρης Εφραιμίδης, Milija Mrdak, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Χήρας, Reinaldo De Outeiro, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Σκαρλατίδης, Νίκος Κουμιώτης και ο “παλαιός” Γιάννης Μάρκου.

Στην Σύρο ήταν ήδη ο Matteo Paris και ο Γιώργος Βελέντζας και σύντομα θα ενσωματωθούν ο Αμερικανός κεντρικός Grayson Overman και το λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Ζήσης μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι η βασική προετοιμασία της ομάδας θα έχει την σφραγίδα του γυμναστή της εθνικής Σερβίας Γιόβαν Πέτροβιτς ο οποίος ήλθε στη Σύρο με υπόδειξη του Ντούσκο Νίκολιτς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares