Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 09:37

Καλούμε τον κόσμο να προστατεύσει το όνομα και την ιστορία μας

Μετά την πρώτη λυτή ανακοίνωση της η Θύελλα Καμαρίου επανήλθε με νέα ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τα όσα έγιναν και καλεί τον κόσμο της ομάδας να περιφρουρήσει την ιστορία και την παρουσία της.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα ΜΜΕ, μιλώντας για «βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς και λεζάντες», φωτογραφίζοντας βέβαια το sportcyclades.gr, καθώς ήταν το μόνο μέσω που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα γεγονότα και βέβαια το μόνο που παρουσίασε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν. Βέβαια αυτό που τιμά την προσπάθεια μας και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση της Θύελλας είναι ότι δεν διαψεύδει τίποτα από όσα γράψαμε.

Από εκει και πέρα η διοικούντες της ομάδας του Καμαρίου, αφού δίνουν τα συγχαρητήρια τους στη Λάβα, είναι διατεθειμένοι να βάλουν τα όσα συνέβησαν στην άκρη και να προχωρήσουν παρακάτω, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν στην φιλοξενία, πράγμα που έχουμε διαπιστώσει και εμείς αρκετές φορές. 

Η ανακοίνωση

Η ομάδα Ανδρών μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Λάβας Εμπορείου στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ, το Σάββατο 24/9/2016 με την φιλοξενούμενη ομάδα να κερδίζει την πρόκριση στην παράταση.

Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην συντοπίτισσα ομάδα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού μη στεκόμενοι στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό καθ' αυτό.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης και επάνω στην ένταση ενός τόσο όμορφου νοκ άουτ αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ σημειώθηκε ένα λυπηρό και κατακριτέο από την πλευρά μας, γεγονός για το οποίο και έχει ενημερωθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος των Κυκλάδων μέσα από τα ΜΜΕ.

Πάντως, η μη αναφορά στο ότι μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας προσπάθησαν να αποτρέψουν την κατακριτέα και θλιβερή συνέχεια και απλά έλαβαν τον τίτλο των ''ψυχραιμότερων'' μας αφήνει μια πικρή γεύση για τα όσα έχουν να κάνουν με την στάση του Δ.Σ. στο γεγονός.

Από εκεί και πέρα νομίζουμε πως βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί και λεζάντες όπως αυτές που διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες δεν εξομαλύνουν την κατάσταση και δε βοηθούν το ποδόσφαιρό μας καθώς και μια τοπική κοινωνία, να ξεχάσει ένα κατακριτέο και ατυχές γεγονός και να προχωρήσει μπροστά.

Δυστυχώς, εάν ανατρέξουμε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν θα βρούμε πολλά κατακριτέα γεγονότα (που δεν έτυχαν των ίδιων χαρακτηρισμών και προβολής) τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την άποψη όσων Κυκλαδιτών θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο μας μπροστά.

Στα του...οίκου μας τώρα θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλαθλους , είτε είναι της ομάδας μας είτε δεν είναι καθώς και κάθε κακοπροαίρετο, ότι έχουμε αποφασίσει μετά τα τελευταία απαράδεκτα γεγονότα να περιφρουρήσουμε με οποιοδήποτε κόστος, προσωπικό , οικονομικό ή επαγγελματικό την ομάδα μας και θα αποδώσουμε ευθύνες σε όσους είχαν εμπλοκή στα γεγονότα.

Αν κάποιοι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να νιώθουν πιο... Θύελλα από όλους τους υπόλοιπους ''πλανώνται πλάνηνοικτράν''. Και αυτοί και οι υπόλοιποι ''καλοθελητές'' πάσας προελεύσεως...

Η Θύελλα Καμαρίου είναι ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο και αυτά που συνέβησαν δεν εκπροσωπούν ούτε την πολυετή προσφορά του στον Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ούτε αντιπροσωπεύουν την προσπάθεια και το όραμα ενός Δ.Σ. το οποίο έχει καταφέρει να αγκαλιάσει πάνω από 100 παιδιά του χωριού και κατ' επέκταση του νησιού μας στις ακαδημίες του.

Στις εξέδρες του γηπέδου μας στην διάρκεια του αγώνα βρέθηκαν πάνω από 400 φίλαθλοι και των δύο ομάδων χωρίς να γίνει το παραμικρό έκτροπο, αντιθέτως στο τέλος του αγώνα όλοι χειροκρότησαν νικητές και νικημένους.

Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε μεγαλύτερης κρισιμότητας παιχνίδια με πάνω από 1000 θεατές στις εξέδρες , θεατές από άλλα νησιά χωρίς το παραμικρό ευτράπελο και έχουμε αποσπάσει τα συγχαρητήρια των φιλοξενούμενων ομάδων για τη φιλοξενία μας.

Παρομοίως έχουμε εκφράσει πολλές φορές τα δικά μας συγχαρητήρια σε φιλοξενίες που μας έχουν επιφυλάξει άλλα σωματεία των Κυκλάδων.

Καλούμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να προστατεύσει το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας, απομονώνοντας συμπεριφορές που δε συνάδουν με τα όσα το όνομα Θύελλα Καμαρίου αντιπροσώπευσε και συνεχίζει να το κάνει σε αυτά τα 50 σχεδόν χρόνια ζωής της!

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares