Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 09:22

Μκρτσιαν: Κάθε εκτός έδρας ματς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στον Πανθηραϊκό με στόχο να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την νεοφώτιστη ομάδα ήταν ο Ανδρέας Μκρτσιάν.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός με την μέχρι τώρα παρουσία του έχει αποδείξει ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών για το νησιώτικο σύλλογο αφού στα δυο ματς που έχουν δώσει οι περσινοί πρωταθλητές Κυκλάδων με ΠΟΑ και Τριγλία Ραφήνας, ο πρώην άσος της Λαμίας έχει ξεχωρίσει με την απόδοση του.

Την Κυριακή θα έχει δύσκολη αποστολή αφού θα κληθεί να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατου του Ιωνικού και ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας:

''Αντιμετωπίζουμε το ματς όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που θα βρούμε μπροστά μας. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα για κάθε ματς ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Νεάπολη, ο ικανότατος άσος είπε: ''Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σημαντικό ρόλο θα παίξει η ημέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα”.

 Σε ερώτηση για το πως κρίνει τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του, ο Ανδρέας Μκρτσιάν είπε: ''Θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει ακόμη έναν βαθμό. Παρ” όλα αυτά είναι ακόμη η αρχή και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί από το σύλλογο της Σαντορίνης υπογραμμίζοντας: ''Πιστεύω πως είμαστε μια νέα και καλή ομάδα και θα προσπαθούμε κάθε Κυριακή να το αποδεικνύουμε εντός γηπέδου προκειμένου να δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει”.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares