Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 17:08

Ολοκληρώθηκε το 11ο Αθλητικό Summer Camp του ΝΟΣ

Ένα ακόμη Αθλητικό Summer Camp γεμάτο από αθλητικές δραστηριότητες με την υπογραφή του Ν.Ο. Σύρου τελείωσε με απόλυτη επιτυχία, από τις 17 Ιουνίου έως της 02 Σεπτεμβρίου 2016.

Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες που καλλιεργεί ο Όμιλος και οι συνεργάτες του, το οποίο έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν και να γνωρίσουν βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους και την πισίνα).

Συνολικά είχε διάρκεια έντεκα εβδομάδες από τις οποίες οι 200 μικροί αθλητές που μας επισκέφτηκαν διάλεξαν από μία μέχρι και όσες μέρες ή εβδομάδες επιθυμούσαν, ακόμη και ολόκληρη την διάρκεια λειτουργίας αυτού.

Το 11ο Αθλητικό Summer Camp αποτελεί μια καινοτόμα αθλητικο-πολιτιστική πρόταση στην πολύπλευρη ενασχόληση των παιδιών ηλικίας από 3,5 έως 12 ετών, η οποία συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό με πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά στοιχεία και δράσεις - εξορμήσεις.

Κάθε παιδί ήταν ασφαλισμένο στην Interamerican για αστική ευθύνη, ως μέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου μας.

Τέλος ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί τους γονείς των μικρών παιδιών για την εμπιστοσύνη τους προς τον Όμιλο μας. Επίσης ευχαριστεί το εκπαιδευτικό προσωπικό που συνεργάστηκε στο 11ο Αθλητικό Summer Camp, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2017 με νέες αθλητικές δραστηριότητες και προσπάθειες για ένταξη νέων αθλημάτων στο ημερήσιο πρόγραμμα μας όπως το Μίνι Τρίαθλο.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους τους αθλητές μας.

ΝΟ Σύρου

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares