Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 23:14

Συνιστώ σε όλους να έχουν υπομονή με την ομάδα

Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στο φιτίλι για την, αλλαγή πλεύσης του Πανθηραϊκού και την ξέφρενη πορεία των ''Μπλε'' προς τη Γ' Εθνική.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, ως προπονητής του Πανθηραϊκού, έκανε κατάθεση ψυχής, ώστε η ομάδα να πετύχει το όνειρο της ανόδου που έμελλε τελικά να επιτευχθεί λίγους μήνες αφότου αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από τον πάγκο της ομάδας.

Σίγουρα αυτή που τον γνωρίζουν καλύτερα τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο, είναι γνώστες της αγάπης που τρέφει για το σωματείο και των κινήσεων που κάνει ώστε ο Πανθηραϊκός να κινείται στον δρόμο της επιτυχίας.

Οι τελευταίες εξελίξεις, με την αποχώρηση του Γυμναστή θανάση Διγγελίδη και μία γενικότερη αίσθηση απαξίωσης που υπάρχει γύρο από το σωματείο μας οδήγησε το να επικοινωνήσουμε με τον κ. Κωνσταντόπουλο και να του ζητήσουμε την τοποθέτηση του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν.

Ο κόουτς πραγματικά δέχτηκε να μιλήσει για τον Πανθηραϊκό, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είπε σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία; ''Ένα όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα... Οι κόποι και οι θυσίες των τελευταίων χρόνων έχουν ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που λέγαμε πάντα ήταν, ο Πανθηραϊκός στη Γ' Εθνική και να παίζει στο δικό του γήπεδο. Λογικά και ο πιο απαιτητικός φίλος της ομάδας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή'', είπε ο άνθρωπος που θεωρείται ως ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας και έπειτα από σχετική ερώτηση μας, συνέχισε σχετικά με το χτίσιμο της ομάδας και το έμψυχο υλικό: ''Αυτή τη στιγμή ο Πανθηραϊκός έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, ικανό να βγάλει εις πέρας οποιονδήποτε στόχο και παίκτες εγνωσμένης αξίας. Σίγουρα για να δέσει το σύνολο χρειάζεται πίστωση χρόνου και πολύ δουλειά. Όλοι μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να τους αφήσουμε να δουλέψουν για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε''.

Όσο αφορά την στήριξη στην ομάδα και την διοίκηση, ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος φάνηκε ενωτικός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: ''Κανένας μας δεν θα πρέπει να ξεχνά τι θυσίες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Πάντα η ομάδα είχε τα πάντα και όλα αυτά χάρη στις διοικήσεις που πραγματικά ''μάτωναν'' για να μην λείπει τίποτα. Ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί πιο δυνατά τώρα στο πλάι του Πανθηραϊκού, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Πανθηραϊκός έχει πετύχει την μεγαλύτερη επιτυχία του Σαντορινιού ποδοσφαίρου και όλοι πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια. Θεωρώ ότι οι εκ των προτέρων κρητικές κακό κάνουν μόνο στον Πανθηραϊκό και πρέπει να σταματήσουν... Να σεβαστούμε όλοι την διοίκηση που γνωρίζει εκ των έσω τα πράγματα και τον προπονητή με τους παίκτες, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα πάνε πολύ καλά και θα δημιουργήσουν μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Συνιστώ σε όλους να δώσουν πίστωση χρόνου και να έχουν υπομονή όπως είχαν όλα αυτά τα χρόνια''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares