Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 01:24

Είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του Πανναξιακού!

IOANNIDIS

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανναξιακού, ο Λαρισαίος Σπύρος Ιωαννίδης, που αναμένεται να δώσει την δική του ξεχωριστή ''νότα'' στην επίθεση της ομάδας της Νάξου, μίλησε στο sportcyclades.gr για τη νέα του ομάδα και τους λόγους που τον έκαναν να πει το ''ναι''.

Γεννημένος στη Λάρισα, ο 24χρονος Ιωαννίδης, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Προμηθέα Λάρισας και στη συνέχεια στον Απόλλων Λάρισας όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην Δ΄ εθνική κατηγορία.

Έπειτα πήρε μεταγραφή και αγωνίστηκε στην στην Κ20 της ΑΕΛ, για να ακολουθήσουν τα Τρίκαλα και ο Δωτιαίας Αγιάς στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε για λογαριασμό του Απόλλων Λάρισας όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' εθνική.

Πάμε να δούμε τι δήλωσε στο sportcyclades.gr, όπου σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του να πει το ναι στον Πανναξιακό, τόνισε: ''Για μένα ήταν εύκολη απόφαση να επιλέξω να πάω στον Πανναξιακό, αφού η ομάδα είναι ιστορική και ήταν πολλά χρόνια Δ'  εθνική αλλα και Γ'. . Επίσης ενα κίνητρο για μένα ήταν και ο στόχος της ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να επανέλθει εκεί που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται. Είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του Πανναξιακού και, τόσο εγω, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά θα δώσουμε το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο''

Όσο αφορά την διοίκηση και τον κόσμο ο Σπύρος Ιωαννίδης τόνισε: '' Η διοίκηση της ομάδας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργούν όλα τέλεια και να είμαστε μια οργανωμένοι σε όλους τους τομείς χωρίς να λείπει τίποτα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Ελπίζουμε και ο κόσμος να είναι δίπλα μας για να καταφέρουμε να τους κάνουμε υπερήφανους''.

Αναφορικά με την παραμονή του στο νησί το νέο απόκτημα των ''Ναξιωτών'' είπε: ''Δυστυχώς δεν έμεινα αρκετές ώρες στο νησί, αλλά με την πρώτη ματιά μου φάνηκε πολύ ωραίο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι είχε πολύ κόσμο... Τώρα που θα έρθω μόνιμα θα το γνωρίσω καλύτερα''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares