Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 17:58

Το ποδόσφαιρο στο νησί και στις Κυκλάδες αλλάζει ταυτότητα

Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν σχετικά καλά με το διαιτητικό δικαστήριο και η συμμετοχή του Πανθηραϊκού στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική βρισκόταν σε κίνδυνο ο ίδιος θέλησε να θέσει τον εαυτό του σαν ασπίδα μπροστά στο καταστροφικό αυτό σενάριο.

Ευτυχώς, τελικά όλα πήγαν κατ΄ευχην και η ομάδα της Σαντορίνης πλέον εξασφάλισε την πολυπόθητη άνοδο και πλέον έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με τον Μάριο Γαλανό σίγουρα να βγαίνει δικαιωμένος, αλλά περισσότερο από όλα περήφανος και ανακουφισμένος μέσα από όλη αυτή την ιστορία.

Επιτυχία

''Είναι μεγάλη χαρά για τους Σαντορινιούς αυτό που πέτυχε ο Πανθηραϊκός φέτος''... Είπε ο Μάριος Γαλανός σε επικοινωνία που είχαμε και συνέχισε αναφερόμενος στον ''Νταμπλούχου'': ''Μέσα από πολλές δυσκολίες η ομάδα βγήκε νικήτρια, κατακτώντας το Νταμπλ και με την άνοδο της στην Γ΄Εθνική πέτυχε μία ανεπανάληπτη επιτυχία για το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Είμαστε όλοι μας περήφανοι για τον Πανθηραϊκό που θα εκπροσωπήσει όχι μόνο τη Σαντορίνη, αλλά όλες τις Κυκλάδες στην παραπάνω κατηγορία, όπου προσωπικά της εύχομαι να έχει ανάλογη πορεία με τη φετινή''.

Ευχαριστώ

Σίγουρα ο Πανθηραϊκός, έδωσε το έναυσμα για αλλαγή σελίδας όχι μόνο στη δική του ιστορία, αλλά κατ΄επέκταση αλλάζει όλο το σκηνικό στο Σαντορινιό ποδόσφαιρο, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δει ομάδα να αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική «Για όλους εμάς που ασχολούμαστε και αγαπάμε το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο, ο Πανθηραϊκός μας έκανε ένα μεγάλο δώρο. Πλέον όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ιστορικές ομάδες να επισκέπτονται το νησί μας και αυτό οφείλεται σε κάποιους που κοπίασαν για να επιτευχθεί. Αξίζουν λοιπόν πολλά – πολλά συγχαρητήρια σε όσους είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα. Χορηγοί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να χαρούμε όλοι μας. Φυσικά δεν ξεχνάμε και ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, όπως ο πρώην τεχνικός κ. Κωνσταντόπουλος. Τους ευχαριστώ όλους για την ποιοτική αναβάθμιση που έδωσαν στο ποδόσφαιρο μας».

Σαντορίνη

Το έχουμε τονίσει ότι φέτος η Σαντορίνη είναι η φετινή "Βασίλισσα" των Κυκλάδων σε επίπεδο αθλητισμού, αφού οι επιτυχίες έφτασαν η μία μετά την άλλη στο νησί του ηφαιστείου: «Πραγματικά η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί μαγική για τη Σαντορίνη, αφού στο νησί ήρθαν πολλές επιτυχίες στον αθλητισμό. Με την ευκαιρία, εκτός του Πανθηραϊκό θέλω να συγχαρώ επίσης τον ΑΟ Θήρας, την ΑΕ Σαντορίνης, την Θύελλα και φυσικά την ομάδα της καρδιάς μου την Λάβα για τα όσα πέτυχαν. Όμως δεν είμαι άνθρωπος που στέκομαι σε τοπικό επίπεδο, καθώς ο αθλητισμός για μένα και η ενασχόληση μαζί του είναι τρόπος ζωής. Έτσι με την ευκαιρία θέλω να στείλω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους παράγοντες και τους αθλητές των Κυκλάδων, οι οποίοι με τεράστιο κόπο και αγάπη γι αυτό που κάνουν έχουν καταφέρει να απογειώσουν πραγματικά τις Κυκλάδες, που κατατάσσονται πλέον στα πιο προηγμένα μέρη σε επίπεδο αθλητικών δραστηριοτήτων. Σαν Μάριος Γαλανός θα βρίσκομαι πάντα κοντά σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων για να λύνουμε μαζί τα προβλήματα, τα οποία είναι κοινά για όλους».

ΕΠΣ Κυκλάδων

Μέλος του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" ο Μάριος Γαλανός έβαλε από νωρίς στο πλάι τα «μικρά» και ασχολήθηκε ενεργά με το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, υπηρετώντας το από το πόστο του προέδρου της Επιτροπής Γηπέδων, πόστο το οποίο του ανέθεσε η διοίκηση της ΕΠΣΚ. Όπως γράψαμε και στον πρόλογο, όταν ο Πανθηραϊκός κινδύνεψε ο κ. Γαλανός , χωρίς δεύτερη σκέψη, υπέβαλε την παραίτηση του, τόσο από την ΕΠΣΚ, όσο και από τον συνδυασμό που εκλέχτηκε. Ακολούθησε το ευχαριστήριο στο πρόσωπο του από την ΕΠΣΚ και το ΔΣ της Πάρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε συζήτηση για την παραίτηση του, υπήρξαν κάποιες ενστάσεις, καθώς πολλά από τα μέλη της Ένωσης, δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να προχωρήσει αυτή η παραίτηση: «Μπορεί η παραίτηση μου να έχει τεθεί στην διάθεση της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά αυτό το θέμα έχει μείνει ανοικτό για μένα, ύστερα και από συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Αυτό που μπορώ να πως για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares