Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 20:15

Διαψεύδει τα περί Τοπολιάτη η ΕΠΣ Κυκλάδων

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Κυκλάδων διαψεύδει δημοσιεύματα των αθηναϊκών site που ανέφεραν ότι η ένωση μας θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον κ. Τοπολιάτη.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου κ. Παρίση στο gazzetta.gr, τις οποίες και αναδημοσιεύσαμε, όπου είχε διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα έσπευσαν να διασπείρουν κάποιοι και στις Κυκλάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων αισθάνεται την ανάγκη, μετά τα δημοσιεύματα  Aθηναϊκών ιστοσελίδων, να διαψεύσει ότι η Ε.Π.Σ.Κ. θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. για τον κ. Τοπολιάτη  και ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά.

Ποτέ δεν γνωρίζαμε που εργάζεται ο κ. Τοπολιάτης και δεν μας απασχολεί καθόλου αυτό. Έχουμε τα δικά μας προβλήματα να ασχοληθούμε και καλό θα ήταν  όλα αυτά τα sites να ασχοληθούν και με αυτά. Πώς δηλαδή τελειώσαμε ένα Πρωτάθλημα, για πολλούς το πιο δύσκολο Πρωτάθλημα της Ελλάδας; Πώς μετακινούνται οι ομάδες από νησί σε νησί κάθε Σαββατοκύριακο τους χειμωνιάτικους μήνες; Πόσα έξοδα έχουν για τις μετακινήσεις τους αυτές; Με ποιο τρόπο βγαίνουν όλες αυτές οι διαιτησίες και τα εξοδολόγια; Πως μετακινούνται,  για παράδειγμα, οι ομάδες με καΐκια ή με φουσκωτά από Πάρο σε Άνδρο από Μύκονο σε Νάξο  από Μήλο σε Σαντορίνη κλπ; Πόσα χτυποκάρδια έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο; Να μάθετε  με τι χρήματα λειτουργεί η Ένωση και ποιοι ματώνουν οικονομικά.

Αφήστε μας λοιπόν να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, και εσείς λύστε της δικές σας διαφορές χωρίς να μας βάζετε στη μέση.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares