Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 18:58

Με τον Δήμαρχο οδηγό ο ΑΟ Άνδρου «ΠΑΝΤΟΥ»!

Παρούσα η Άνδρος για ακόμη μία χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς ο ΑΟ Άνδρου θα συμμετέχει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο, Παιδικό πρωτάθλημα (2001-02), στο Κορασίδων (2001-02), στο Εφήβων (1999-00) και φυσικά Ανδρών. Να σημειωθεί ότι η ανδρική μας ομάδα θα συμμετέχει και στο πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων Basket City στην Αθήνα, όπου Το Σαββάτο αντιμετωπίζει την ομάδα Ballarhinos στις 22:30 στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού και την Κυριακή στις 14:00 την ομάδα Titans στο Μενίδι στο γήπεδο Νικολακάκη. Οι αγώνες αυτοί είναι μπαράζ (σε όμιλο τον 5 και περνάνε οι 2), για την άνοδο της ομάδας στην Master league.

Επίσης θα υπάρχει παρουσία και για τα τμήματα των «μικρών» όπου οι ομάδες των παμπαίδων και μίνι θα συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Νέα διοίκηση

Ο ΑΟ Άνδρου λοιπόν συνεχίζει δυναμικά και δηλώνει έντονα το παρόν στον Μπασκετικό γίγνεσθαι των Κυκλάδων. Πίσω από αυτή την προσπάθεια βρίσκονται οι διοικήσεις και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ  στο σωματείο πλέον υπάρχει και νέο αίμα στην διοίκηση μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σουσούδης Θεοδόσης
Αντιπρόεδρος: Μουστάκας Νικόλαος (του Μιχαήλ)
Γραμματέας: Κασσιδώνη Μαργαρίτα
Ταμίας: Βούλγαρης Αυγουστής
Γενικός έφορος: Φυρίος Φραγκίσκος
Μέλη: Χώνας Χαράλαμπος και Παπαχρήστος Κων/νος

Το μήνυμα του προέδρου

Ο Δήμαρχος του Νησιού, κ. Θεοδόσης Σουσούδης, είναι από τους εμπνευστές και ιδρυτικά μέλη σου συλλόγου, τον οποίο και υπηρετεί από την θέση του προέδρου.

Ο Ιατρός  στο επάγγελμα (ορθοπεδικός) είχε όραμα να φτιάξει έναν μπασκετικό σύλλογο στο νησί και τα κατάφερε πριν μερικά χρόνια με την αρωγή κάποιων φίλων του αθλητισμού, όπως ο τωρινός πρόεδρος του Ανδριακού κ. Νίκος Καλογεράς.

Μάλιστα ο κ. Σουσούδης στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 τοποθετώντας την φώτο που βλέπετε είχε χαιρετίσει την πρώτη συμμετοχή των τμημάτων του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, γράφοντας: «Καλημέρα από το όμορφο λιμάνι του Γαυρίου. Τα περσινά μικρά των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ, μπαίνουν φέτος στα βαθιά και ξεκινούν από σήμερα τις δύσκολες υποχρεώσεις τους στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα. Με τα ταξίδια στα γειτονικά μας νησιά καλλιεργούν την ομαδικότητα και αναπτύσσουν μεταξύ τους φιλίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει. Καλή συνέχεια στα παιδάκια μας και καλή συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε!!!!!».

10609496_754139324651118_7780765893882560549_n.jpg

Ακριβώς 2 χρόνια μετά, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, ο πρόεδρος και Δήμαρχος Άνδρου, με νέο ποστ αναφέρει: «Αυτή η ανάρτηση έγινε ακριβώς πριν 2 χρόνια, όπου αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν τις αθλητικές υποχρεώσεις τους επίσημα στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Τώρα συνεχίζουν έχοντας αποκτήσει ικανότητες και δεξιοτεχνίες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ανταγωνιστικά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μπράβο στα παιδιά, που συνεχίζουν με πάθος για τον αθλητισμό, τιμώντας το νησί μας, μπράβο στον Κυριάκο Μουστάκα τον προπονητή της ομάδας που ακούραστα τα καθοδηγεί και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το σύλλογο στον άνθρωπο προπονητή που δεν είναι πια μαζί μας, στον Γιώργο Μουζάκη, που ξεκινήσαμε όλοι μαζί αυτή τη προσπάθεια. Μια προσπάθεια που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε σημαντικά αποτελέσματα. Οι υποχρεώσεις φέτος ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου. Καλή επιτυχία στις αθλητικές και στις σχολικές τους υποχρεώσεις».

Καλή πορεία στις ομάδες της Άνδρου!

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares