Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 20:24

Μάχες σε όλα τα μέτωπα για την ΑΕ Σαντορίνης

Ο προγραμματισμός κάθε ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν γίνεται συνήθως το καλοκαίρι, όταν και πραγματοποιούνται οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις.

Κάθε προπονητής θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ολοκληρωμένο το ρόστερ του, προκειμένου να «χτίσει» την ομάδα στην περίοδο προετοιμασίας. Πολλές φορές, όμως, προστίθενται και κάποιες «πινελιές» στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η προετοιμασία της ΑΕ Σαντορίνης μπορεί να έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα και στην πρώτη προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ να είχε πολλές απουσίες, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει κανέναν στο στρατόπεδο των νησιωτών εν όψει της νέας περιόδου που θα τους βρει στις εθνικές κατηγορίες.aes prop ioannidis

Αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο είναι η ομάδα της περιόδου 2016-17, να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βγουν στην επιφάνεια και μεταγραφικές υποθέσεις.

Οι νεοφώτιστοι στην Γ΄ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών και παίκτες έχουν τσεκάρει, αλλά και ξέρουν σε ποιες θέσεις «πονά» η ομάδα. Απλά θέλουν να το …ψάξουν καλύτερα. Οπότε, η ΑΕ Σαντορίνης με προσεκτικές κινήσεις αναμένεται να αποκτήσει παίκτες που να την κάνουν ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗ - ΒΙΛΑ

Σίγουρα σημαντικό ρόλο στις κινήσεις που θα γίνουν θα παίξουν και οι εισηγήσεις του Χρήστου Κωνσταντινίδη. Γιατί μπορεί ο έμπειρος τεχνικός να παραδώσει και λίστα με παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του και υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades”, στην κατηγορία αυτή ανήκουν δύο παίκτες που την περυσινή σεζόν συνέβαλαν στα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Βουρτζούμη και Νίκο Βίλα. Αμφότεροι θεωρείται δύσκολο να παραμείνουν στο νησί των Κυκλάδων και τη νέα χρονιά.ANDRES OLE ME AOP

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΚΛΑΔΙΑΝΟΣ

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του “SportCyclades” κοντά στη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αναστάση Κλαδιανό για τον ρόλο του τιμ μάνατζερ βρίσκονται οι ιθύνοντες της ΑΕ Σαντορίνης. Η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Βαλάντη Βλαβιανό χαίρει άκρας εκτίμησης στο πρόσωπο του νεαρού παράγοντα κρίνοντας απόλυτα επιτυχημένο το έργο του την περασμένη χρονιά. Έτσι, όλα δείχνουν πως Κλαδιανός και ΑΕ Σαντορίνης θα συμπορευτούν και τη νέα σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και δη του 2ου ομίλου του Νότου όπου συμμετέχει το σωματείο.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ

Ο προγραμματισμός όμως δεν περιορίζεται μόνο στις μεταγραφές για την ΑΕ Σαντορίνης. Οι νεοφώτιστοι το τελευταίο διάστημα έχουν ριχτεί στη μάχη και της επικοινωνίας, αφού δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να …εμπλουτίσουν το επίσημο σάιτ της ομάδας ως προς το καλύτερο. Να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα νέα του συλλόγου, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε τμήματος και κάλυψη των παιχνιδιών με πλούσιο φωτορεπορτάζ

KOYPA ANDRES 3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares