Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 14:17

Βάβουλας: «Στόχος η ανάδειξη νέων ταλέντων»

Ο Πανναξιακός στηρίζει τα παιδιά του και για τον λόγο αυτό προσφέρει μπασκετικές εικόνες, εκείνες που θα του επιτρέψουν να σταθεί αξιοπρεπέστατα στο …άγνωστο για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Πυρετωδώς εργάζονται στις τάξεις του Πανναξιακού, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα σύνολο, που θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος και το οποίο θα κάνει υπερήφανους τους δημιουργούς του. Ο βαθμολογικός στόχος μπορεί να είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορίας χωρίς… περιπέτειες, ωστόσο στην ομάδα της Νάξου δεν σταματούν εκεί.

«Στόχος μας είναι να αναδειχθούν ταλέντα από τη Νάξο», δήλωσε ο προπονητής των «κυανολεύκων» Τάσος Βάβουλας στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Επίσης, η στήριξη των ακαδημιών και γενικά των τμημάτων υποδομής».

Την ίδια ώρα ο Βάβουλας από την περασμένη Δευτέρα δουλεύει με τους παίκτες του, με διπλές καθημερινές προπονήσεις, σε μία προετοιμασία που το ζητούμενο είναι να θέσει τα θεμέλια για μία ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Νότου.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ

Για τον λόγο αυτό από την Παρασκευή το βράδυ η αποστολή του Πανναξιακού θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου μέσα στο σαββατοκύριακο να δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας. Αντίπαλοι της ομάδας θα είναι ο Άλιμος το Σάββατο το απόγευμα και η Προοδευτική την Κυριακή το μεσημέρι.

Μοναδική απουσία για τον 42χρονο τεχνικό θα είναι ο Παναγιώτης Καλαβρός. Ο 33χρονος φόργουορντ θα παραμείνει στο νησί της Αριάδνης, αφού αντιμετωπίζει μυϊκούς πόνους στη φτέρνα του δεξιού του ποδιού και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για τα δύο προαναφερθέντα φιλικά. Ο Καλαβρός θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από Δευτέρα οπότε θα έχει επιστρέψει και η υπόλοιπη αποστολή.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Έχουμε ήδη φτάσει στον Σεπτέμβρη και ο Πανναξιακός δεν έχει κάνει ακόμη την πρώτη μεταγραφική κίνησή του. Κι αυτό δημιουργεί την ανάγκη να …τρέξει από εδώ και πέρα για να καλύψει τις ανάγκες του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” οι άνθρωποι του τμήματος βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των τυπικών τις επόμενες ημέρες αν όχι και ώρες.

Τέλος, όσον αφορά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες πως εθεάθη «ψηλός, αθλητικό κορμί» στην Χώρα της Νάξου κι επρόκειτο για μεταγραφή του Πανναξιακού το “SportCyclades” αποκαλύπτει πως αυτός ήταν ο Λεωνίδας Σκούταρης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα και βρέθηκε στο νησί της Αριάδνης παρέα με τους ντόπιους παίκτες για να περάσει ένα διήμερο χαλάρωσης πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη Νίκη Αμαρουσίου.

14273334_1828829224028340_628537600_o.jpg14285566_1828829227361673_382065375_o.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares