Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε, την Κυριακή 21/04/2024 το μεσημέρι, ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο ταξιδιού του στα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Δήμος Θήρας υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με 107 μέλη, αναχώρησε η ελληνική αποστολή των Εθνικών ομάδων του Cheerleading για το Ορλάντο των ΗΠΑ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Απριλίου 2024 στο ESPN Wide World of Sports Complex.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (22/04), με δράση σε La Liga και Serie A αλλά και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 19:00

Ανέβηκε στην 3η θέση ο Αλμυρός

Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, ο Αλμυρός πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Φωστήρα για την 32η αγωνιστική και πέρασε στην τρίτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:00

Ο ΠΟ Ατσαλένιου «αγγιξε» τη σωτηρία

Προ... τετελεσμένων βρίσκονται με την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής δύο από τις κρητικές ομάδες του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο λόγος για τον ΠΟ Ατσαλένιου και την Επισκοπή, με τον πρώτο να βρίσκεται σχεδόν... αγκαλιά με τη σωτηρία και τη δεύτερη να ελπίζει μόνο σε... θαύμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, μετά το τελικό 1-0 στο γήπεδο Ατσαλένιου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 17:00

«Άλμα» σωτηρίας στο Πέραμα ο ΑΟΑΝ

Έμεινε... λίγο ακόμα για τον ΑΟΑΝ προκειμένου να πετύχει και με μαθηματικό τρόπο την παραμονή του στην Κατηγορία.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Σούπερ ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής (21/04) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα “clasico” Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς.

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 20:00

Πολύτιμος βαθμός για το Χαϊδάρι

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Εθνικό Πειραιά για την 32η αγωνιστική αφού αμφότερες οι ομάδες έμειναν στο 1-1.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Το παιχνίδι με τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά για την 32η αγωνιστική θα αποτελούσε ούτως ή άλλως τυπική διαδικασία για τον Πανιώνιο. Η διπλή κίνηση του Κ. Γεωργιάδη αρχικώς να ζητήσει παιδιά της Ακαδημίας να συμπεριληφθούν στην αποστολή και, ακολούθως, να τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν το «βάπτισμα πυρός» με την πρώτη ομάδα, προσέδωσε στο ματς άλλο ενδιαφέρον!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
Σελίδα 1 από 2046

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35