Την αναβολή της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε η ΕΠΣ Κυκλάδων λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσμενείς καιρικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο.
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:04

Στη Μύκονο η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Γράφτηκε από τον
Η Μύκονος, μετά από αρκετά χρόνια (2015) θα είναι το νησί που θα φιλοξενήσει την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου.
Την απονομή Κυπέλλου Ήθους στον ΑΟ Πύργου για τη σεζόν 2018-2019 αποφάσισε να κάνει η ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ παράλληλα θα απονέμει ακόμα ένα Κύπελλο, αυτό της ''Εύφημου Μνείας'' στον Ανδριακό.
Την πρώτη συνεδρίαση μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 6 Ιουνίου η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το πρόγραμμα "GRASSROOTS & ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ" στο νησί της Άνδρου το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ τους τελευταίους μήνες.
Μπορεί στις ομάδες να παρατηρείται χαλαρότητα λόγω της καλοκαιρινής σεζόν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σιγά - σιγά δεν καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, ενώ το ίδιο…
Περισσότερους από 70 πιστοποιημένους προπονητές διαθέτουν πλέον οι Κυκλάδες, καθώς πριν λίγες ημέρες κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα στους υποψηφίους που συμμετείχαν στη σχολή προπονητών του uefa c που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8…
Μέσω ανάρτησης στην σελίδα που διατηρεί στο facebook, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στον θρύλο της Ρέγκε Μουσικής, Μπομπ Μάρλει, για τον οποίο αναφέρει ότι εκτός…
Η Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ και η NUGA BEST σας προσκαλούν την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 12:00 μ.μ. στην οδό Γ. Σουρή 5 στην Ερμούπολη, στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας τους.
Η ΕΠΣ Κυκλάδων προσπαθεί όσο περνούν τα χρόνια να... μεγαλώνει έχοντας ως στόχο να βαδίσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα προκειμένου το ποδόσφαιρο στο νομό μας να κάνει βήματα προόδου.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35