Την υποχρεωτικότητα να διεξάγουν εκλογές με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου σε όσα σωματεία δεν το έχουν πράξει μέχρι σήμερα υπενθυμίζει η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Μία ποδοσφαιρική συνάντηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις Κυκλάδες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου.
Δείτε τη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων μέσα από 500 φωτογραφίες όπως αυτές καταγράφηκαν στον φακό του φωτογράφου του S.C. Νίκου Σταυρίτη (@nik_stavritis).
Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του απολογισμού της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2019 - 2020, όπως αυτή παρουσιάστηκε στη γενική συνέλευση από την ειδική γραμματέα της ΕΠΣ Κυκλάδων…
Η πιο επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχών τα τελευταία χρόνια ήταν η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/7 στη Νάξο.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιάννης Σιγάλας αποτελεί ένα κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΠΣ Κυκλάδων πριν την έναρξη της γενικής της συνέλευσης τίμησε έναν άνθρωπο για την προσφορά του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 10:45

Σε LIVESTREAMING η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Γράφτηκε από τον
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Η ώρα για την ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων έφτασε.
Με πλειοψηφία 55-8 αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν φέτος και όχι το 2021.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35