Την επίσημη ανακοίνωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, που θα γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου στη Μήλο, δημοσίευσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Η Μήλος θα είναι φέτος το νησί που θα φιλοξενήσει την κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, στο πλαίσιο των ενεργειών της ΕΠΣ Κυκλάδων για την ανάδειξη όλων των νησιών…
Στην τελική συγκρότηση των τριών ομίλων του ανδρικού πρωταθλήματος προχώρησε η ΕΠΣ Κυκλάδων, που εξέτασε και ενέκρινε το αίτημα συμμετοχής της Β΄ ομάδας του ΑΣ Σαντορίνης στον 3ο όμιλο και…
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 19:13

Πάτησε γήπεδο και η Α.Ε. Μυκόνου Β' [pics]

Γράφτηκε από τον
Μετά την πρώτη ομάδα και η Β' Ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου ξεκίνησε τη προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων καθώς και για στο Κύπελλο Κυκλάδων.
Την συμπληρωματική προκήρυξη μέσα από την οποία γίνεται γνωστή η συγκρότηση των ομίλων και ο τρόπος ανάδειξης του πρωταθλητή έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Στην υποχρεωτική αντικατάσταση όλων των ενεργών δελτίων προκειμένου να εναρμονιστούν με τους νέους κανονισμούς εγγραφών - μεταγραφών θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα όλα τα σωματεία προκειμένου να μην έχουν προβλήματα…
Τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου προπονητών κ.κ. Μπάιλας και Μανθόπουλος ανέπτυξαν τις θέσεις τους στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Δείτε τα όσα όμορφα είπε ο πρόεδρος του ΑΟ Άνω Σύρου στη γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου έκανε μία σύντομη αναδρομή στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και τη δημιουργία της ένωσης.
 [Ο εκπρόσωπος του ΑΟ Πάγου, Μάρκος Δαλέζιος στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ συνεχάρη τις ομάδες που αγωνίστηκαν στις Εθνικές Κατηγορίες και ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλά τη…

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35