Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 17:04

Πρόκριση «αγγαρεία» για το Φιλώτι [photos]

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε σήμερα στις 11:00 στο γήπεδο του Αγερσανίου, ο ΑΜΣ Φιλωτίου επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τραγαίας για το Κύπελλο Κυκλάδων και θα είναι η ομάδα που θα μπει στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μασούρας στο 17΄, κατάφερε να αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου να πετύχει δύο τέρματα με τον επανεμφανιζόμενο και MVPτου αγώνα Μανόλη Κοττάκη (30΄&39΄), γκολ φάνηκαν αρκετά για να εξασφαλίσει τη νίκη – πρόκριση.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν φανερά καταβεβλημένες, με την Τραγαία να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσει την καλοστημένη άμυνα του Φιλωτίου. Πάντως οι δύο καλές στιγμές που υπήρξαν στην επανάληψη, άνηκαν και αυτές στο Φιλώτι, που έφτασε πολύ κοντά να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τους Πολυκρέτη και Λυμπερτά να μην μπορούν να νικήσουν τον Κάγκανη.

Ανέτοιμοι

«Μας αρκεί η πρόκριση» Αυτό τόνισε ο προπονητής του ΑΜΣ Φιλωτίου Γιώργος Βασαλάκης «Είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην τους έχουμε όλους στην διάθεση μας. Κρατάμε την πρόκριση από το συγκεκριμένο παιχνίδι και στρωνόμαστε στη δουλειά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατών πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Παλάζης, Μουστάκης Ν., Στρατούρης Ν., Κατσουρός, Μουστάκης Α., Πιταράς (86΄Ψαρράς Σ.), Λυμπερτάς, Πολυκρέτης, Μουστάκης Δ. (79΄Λιόφαγος), Ντάσιος (62΄Προμπονάς), Κοττάκης Ε.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κάγκανης, Δρύλης Μ., Κουφόπουλος, Κατσούλης, Καπαρέλης, Δεδρινός, Επταήμερος, Μαρούλης, Τουλούπης (86΄Παραράς), Μασούρας, Σπανός (58΄Ψαρρός).

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Κυρίου Ρούσσου και των βοηθών του Μουτάφη - Φαν Αακεν.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares