Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 12:08

Εκτός εκλογικής διαδικασίας το Δ.Σ. του Αστέρα Κορθίου λόγω ενός μέλους!

Όχι μια, όχι δυο αλλά τρείς φορές προσπάθησαν στον Αστέρα Κορθίου να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο όμως… δεν τα κατάφεραν.

Ο λόγος είναι ότι ένα μέλος του ανδριακού σωματείου αμφισβητεί τα πεπραγμένα και ζητά το νέο Δ.Σ. να πραγματοποιήσει τις προτάσεις του για το μέλλον του Συλλόγου.

Αυτό όπως ήταν φυσικό «εξόργισε» το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου και ζήτησε από το μέλος του να καταθέσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και πριν τις 30 Ιουλίου 2013 ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία.

 

Ανακοίνωση του Α.Σ.Ν. Αστέρα Κορθίου Άνδρου


Αγαπητά μέλη και φίλοι, του Αθλητικού Συλλόγου Νέων ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ βάσει της σύμφωνης απόφασης των παρευρισκομένων μελών κατά την συνεδρίασης της 3ης επαναλαμβανόμενης Γενικής Συνελεύσεως για την πραγματοποίηση Αρχαιρεσιών για νέο Δ.Σ. στις 14/7/2013 και η οποία αναβλήθηκε – είχε ορισθεί νέα ημερομηνία για την Τετάρτη 17.7.2013 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου.

Μετά την προσέλευση και ομόφωνη απόφαση των παρευρισκομένων να προχωρήσουμε στην διαδικασία των αρχαιρεσιών και πραγματοποιώντας για 2η φορά απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ., ζητήθηκε από παρευρισκόμενο μέλος του Συλλόγου, να ορίσουμε ως απερχόμενο Δ.Σ. τι προγραμματισμό θέτουμε για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θέτοντας το ίδιο μέλος προτάσεις που δεν μπορούσαν εκ των πραγμάτων και επί της διαδικασίας να απαντηθούν, ζητώντας παράλληλα και δεσμεύσεις από τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ.
Παράλληλα το ίδιο μέλος κατά την ανωτέρω διαδικασία αμφισβητούσε συνεχώς τις εώς τώρα ενέργειες και πεπραγμένα του Συλλόγου δημιουργώντας άσχημο κλίμα και τελικώς αμφισβητήθηκε το κύρος της διαδικασίας των αρχαιρεσιών.

Παρ’ όλο που τα υπόλοιπα παρευρισκόμενα μέλη και φίλοι του Συλλόγου υποστήριξαν τις εώς τώρα ενέργειες και διαδικασίες, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο συγκεκριμένο μέλος του Συλλόγου να πραγματοποιήσει τα «θέλω του» και να εμπλακεί με τα διοικητικά του Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ομόφωνα αναφέρει ότι:
«Επειδή ζούμε και δραστηριοποιούμαστε όλοι μας σε μια μικρή τοπική κοινωνία και με κόπο των μελών του Δ.Σ. τα τελευταία τρία έτη μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας έχουμε κρατήσει ζωντανό τον Σύλλογο τον οποίο φυσικά δεν θεωρούμε κτήμα μας, θέτουμε τον εαυτό μας εκτός εκλογικής διαδικασίας αν και εφ’ όσον χρειασθεί. Καλούμε πλέον το μέλος που αμφισβητεί τα πεπραγμένα και ζητά το νέο Δ.Σ. να πραγματοποιήσει τις προτάσεις του για το μέλλον του Συλλόγου, να μας καταθέσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και πριν τις 30 Ιουλίου 2013 ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία».

Η παρούσα ανακοίνωση ζητήθηκε να συνταχθεί από τα απερχόμενα μέλη της Διοικήσεως καθώς και τα παρευρισκόμενα και να επισυναφθεί στο Βιβλίο Αποφάσεων της Γενικής Συνελεύσεως.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares