Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 17:51

κ. Κεράνη εμείς τι θα έπρεπε να είμαστε;

Ονομάζομαι Περαντινού Μαρία και ίσως κάποιοι από εσάς  να ξέρουν το όνομα μου μέσα από το sportcyclades που αρθρογραφώ ή μέσα από το χώρο του αθλητισμού μιας και ασχολούμαι με τον αθλητισμό  πάνω από 30 χρόνια και τα τελευταία 24 ειδικότερα με το μπάσκετ.

H αφορμή για αυτό το άρθρο  μου δόθηκε διαβάζοντας τη συνέντευξη του Πρόεδρου της ΕΣ.Κ.Κ. στη Κοινή Γνώμη.

Αν ο πρόεδρος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων δηλώνει απογοητευμένος, εμείς τι θα έπρεπε να είμαστε από τα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων?. Από τις δηλώσεις του Κυρίου Κεράνη βλέπουμε οτι  δεν αλλάζει τίποτα από το περσινό πρωτάθλημα, πάλι θα έχουμε ομίλους των  3 ομάδων που αυτό σημαίνει 4 αγώνες για την αγωνιστική περίοδο και + 2 αγώνες για τις ομάδες που θα περάσουν F4.

θα ήθελα απλά να σας αναφέρω σαν παράδειγμα το περσινό πρωτάθλημα κορασίδων του β' ομίλου (Άτλαντας, Μαρπησσαϊκός, Πανναξιακός, Πανιώνιος). Το πρωτάθλημα «τελείωσε» με 5 αγώνες.
Οι δυο ομάδες της Σαντορίνης αποχώρησαν από το πρωτάθλημα και μηδενίστηκαν!. Αναφορικά η ομάδα του Μαρπησσαϊκού από τους αγώνες που έδωσε στη Σαντορίνη στις 3-4/11/2012, η επόμενη αγωνιστική ήταν μετά από 3 μίση μήνες!!!.

Εξηγήστε μου εσείς αν λέγεται «πρωτάθλημα» οι όμιλοι των 3 ομάδων ή αν γίνεται  μια ομάδα να παίζει την επόμενη αγωνιστική μετά από 3.5 μήνες!!!!

Κανένας δεν αμφισβητεί ότι είμαστε ένας νομός με αρκετά προβλήματα αλλά σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, ίσως ο κακός προγραμματισμός των ομάδων,  η νησιωτικότητα μας και ότι εξαρτιόμαστε από τις καιρικές συνθήκες και τα δρομολόγια των πλοίων αλλά αυτό με τίποτα δεν δικαιολογεί την περσινή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.


Χρειάζονται αλλαγές στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και αναδιοργάνωση των αγώνων.
Είναι κρίμα για τις ομάδες που συμμετέχουν με πολύ κόπο όλα αυτά τα χρόνια.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares