Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 00:38

Ελεύθεροι Moumbarak – Κρητικός, "Συριανός" ο Καραμαλίγκας.

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρονιάς η διοίκηση του ΑΟ Σύρου προχώρησε σήμερα στην αποδέσμευση του τερματοφύλακα Λουκά Κρητικού και του επιθετικού Amir Kobo Mumbarak.

Οι δύο παίκτες, πλέον θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την ομάδα της αρεσκείας τους, καθώς η διοίκηση των Συριανών, έπραξε όπως έπρεπε και τους αποδέσμευσε χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κενό που αφήνουν οι δύο παίκτες, έχει καλυφτεί με τον καλύτερο τρόπο, καθώς εδώ και μερικές ώρες ο νεαρός (19 ετών) τερματοφύλακας του Αργοναύτη, Νικόλας Καραμαλίγκας, θα πρέπει να θεωρείτε παίκτης του ΑΟ Σύρου. Ο μικρός θεωρείτε από τα ανερχόμενα ταλέντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, καθώς αν και μικρός έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του Αργοναύτη.

Η θέση του φορ, θα είναι και το δυνατό χαρτί για τον ΑΟ Σύρου, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Σύρου, έχει να επιλέξει μεταξύ τριών ποδοσφαιριστών που έχουν συμμετοχές στην footballleague.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου, σχετικά με τις αποδεσμεύσεις:

“Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την Αποδέσμευση – Λύση Συνεργασίας του με τους εξής ποδοσφαιριστές.

1)Κρητικό Λουκά Τ/Φ.

2) Αmir Kobo Mumbarak. Επιθετικό.

Τους ευχόμαστε Καλή τύχη και να εκπληρώσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα στη νέα τους ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Α.Ο. Σύρου θα συνεχίσει πάντοτε να τους σκέφτεται. Τους ευχαριστούμε πολύ για τις ποδοσφαιρικές υπηρεσίες που μας πρόσφεραν και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί τους”.

 Παράλληλα ο ΑΟ Σύρου ευχαριστεί το κατάστημα "EVEREST" του κυρίου Νικολοθανάση, αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

“Αξιότιμε κ. Νικολοθανάση θεωρούμε υποχρέωσή μας όπως θερμά σας ευχαριστήσουμε για την ιδιαιτέρως αξιόλογη και αμέριστη προσφορά σας προς την ομάδα μας κατά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2013-2014.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα ποδοσφαίρου στην παρούσα δεδομένη δυσμενή οικονομική κατάσταση να υπάρχουν υγιείς χορηγοί-επιχειρήσεις όπως εσείς που να στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο ποδόσφαιρο που τόσο μαστίζεται απ’ την οικονομική κρίση και μάλιστα στον πλέον δύσκολο νομό της χώρας όπως ο δικός μας.

Η αξιόλογη αυτή παροχή σας στην Ιστορικότερη ομάδα του νησιού, αλλά και του νομού μας στον Α.Ο.ΣΥΡΟΥ μας δίνει σημαντικότατη βοήθεια στο να ανταπεξέλθουμε στις αθλητικές μας δραστηριότητες, που χωρίς την σπουδαία σας αυτή βοήθεια θα ήταν πολύ δύσκολο στο να ανταπεξέλθουμε στο έργο μας.

Με την πλέον αξιότιμη και ιδιαιτέρως αξιόλογη αυτή προσφορά σας αποδεικνύετε εμπράκτως την αγάπη σας για τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως για το ποδόσφαιρο καθώς επίσης και το ότι αν υπάρχει ευαισθησία και θέληση για προσφορά μπορούν να πραγματοποιηθούν πάρα πολλά πράγματα.

Γι’ αυτούς τους λόγους σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Πιστεύουμε πως ο Α.Ο. Σύρου και το “Everest”, μπορούν μαζί να γράψουν ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον”.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares