Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 16:54

Νίκησε και Νηρέα ο Πανσιφναϊκός!

Άλλη μια νίκη αυτή την φορά μπροστά στο κοινό του σημείωσε ο Πανσιφναϊκός που υποδέχτηκε τον Νηρέα στο νεόδμητο γήπεδο του Θόλου.

Το χρυσό γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Αντώνης Ατσόνιος με πλασέ έπειτα από πάσα του Κίτσαλη.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για το συγκρότημα του κ. Δημήτρη Δημητριάδη φτάνοντας έτσι του 6 βαθμούς μόλις δύο πίσω από τον Αστέρα Μαρμάρων.

1ο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να λείψουν οι κλασικές φάσεις. Ο Νηρέας έχοντας την υπεροχή είχε την ευκαιρία για να προηγηθεί όμως και ο Πανσιφναϊκός που εκμεταλλεύτηκε λάθη της άμυνας είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει πρώτος το σκορ.

2ο ημίχρονο

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ έτσι κι έγινε… όταν στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κίτσαλης βρήκε ωραία μέσα δεξιά στην περιοχή του Παπαδάκη τον Ατσόνιο Αντώνη κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Νηρέας πίεσε έως το τελικό σφύριγμα για την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ.

Ο Πανσιφναϊκός τα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μπιρπανάγος από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ζαράνη.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε παίκτες και τους 500!!! περίπου φιλάθλους του Πανσιφναϊκού να πανηγυρίζουν έξαλα την πρώτη τους εντός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Για τον Πανσιφναϊκό ακολουθεί το ντέρμπυ των νεοφώτιστων με τον ΑΟ Σερίφου στην Σέριφο το Σάββατο στις 9.30 ενώ ο Νηρέας θα ταξιδέψει στην Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Πάγο την Κυριακή στις 12.45.

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.) Καραβός, Ποδοτάς, Κοράκης, Μπιρπανάγος, Ζάσκας, Σταυριανός, Ζιώγας, Γκούμας, Μουστάκης, Ατσόνιος, Συνοδινός.

Αναπληρωματικοί: Κίτσαλης, Σαϊλοβιτς, Ζαμπέλης, Βενάκης, Καραβης, Χρυσος, Ατσόνιος Αγγ.

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.) Παπαδάκης, Geborys, Tetla, Hahija, Τριπολιτσιώτης, Κρητικός, Τοδρης, Κρητικός Δ., Metaj, Μοστράτος.

Αναπληρωματικοί: Κορτιάνος Α., Παγώνης.

syros RAOYZAIOS new13

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares