Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 23:40

Η Κύθνος κατέκτησε τo 1ο τουρνουά 6χ6 Κυκλάδων.

ky8nos-2012-10

Δυνατή η ομάδα της Κέας όμως φάνηκε λίγο κουρασμένη και η Κύθνος με γερή άμυνα και σωστές επιθέσεις κέρδισε το α ημιτελικό με 3-0.

Πολύ καλύτερη φάνηκε η ομάδα της Φολεγάνδρου σε σχέση με τα προηγούμενα ματς (των ομίλων). Η Σίφνος μπήκε χαλαρά αλλά στο τέλος στην παράταση επικράτησε 5-4.

Μια Φολέγανδρος καλύτερη απ τη Σίφνο με περισσότερα σουτ αλλά η Σίφνος πιο αποτελεσματική...! Στον τελικό και οι δυο ομάδες ήταν κουρασμένες (δυο ώρες μετά τους ημιτελικούς έγινε ο τελικός). Η ομάδα της Κύθνου ξεκίνησε νωθρά παρ όλα τα’αυτά προηγήθηκε, όμως την νωθρότητα την πλήρωσε και ισοφαρίστηκε, μετά η Κύθνος αφυπνίστηκε..τελειώνοντας το ημίχρονο 3-1.. με την Κύθνο να πυροβολεί κατά ριπάς και την Σίφνο να αμύνεται. Στο 2ο ημίχρονο..συνέχισε η Κύθνος να είναι επιθετική και η Σίφνο να αμύνεται πιο σωστά και σε κάποιες αντεπιθέσεις να απειλεί.. έτσι η Σίφνος κατάφερε να μειώσει σε 3-2...η Κύθνος δεν το έβαλε κάτω, ξανά πίεσε και με καλύτερες επιθέσεις κατάφερε να βάλει και άλλο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Το τουρνουά το κατέκτησε δίκαια η καλύτερη ομάδα, η οικοδέσποινα Κύθνος!!!

3η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 6Χ6 ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΘΝΟΣ - ΚΕΑ 3 - 0

Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ 4 - 4....ΠΑΡ. 5 - 4
 

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΘΝΟΣ - ΣΙΦΝΟΣ 4 - 2....

 

Επιμέλεια: Γιώργος Γονιδάκης

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares