Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 11:48

Για δεύτερη χρονιά η Δρακουλίδου στον Πανναξιακό

Την ανανέωση συνεργασίας με την νεαρή και ταλαντούχα πασαδόρο της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Κωνσταντίνας Δρακουλίδου. Η νεαρή (27-11-1996) και ταλαντούχα πασαδόρος μετά από μία επιτυχημένη παρουσία με την φανέλα του Πανναξιακού,  θα παραμείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Με την ευκαιρία της ονομαστικής της εορτής, ευχόμαστε στην δική μας Κωνσταντίνα, Χρόνια Πολλά, να εκπληρωθούν όλοι οι προσωπικοί της στόχοι και να ζήσει με την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συμφωνίας με την διοίκηση του Πανναξιακού, η ύψους 1.80εκ πασαδόρος της ομάδας δήλωσε στο paon.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενη που και αυτή την χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Γιώργο Ρούσση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε , αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης για την άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, ο Πανναξιακός θα έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εύχομαι μια καλή και υγιή χρονιά».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares