Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 20:07

Την Δευτέρα απόφαση για το F4 της Κ15

Έπειτα από ερωτήσεις πολλών αναγνωστών μας κάναμε ρεπορτάζ σχετικά με την διεξαγωγή του F4 της Κ15.

Στην συνεδρίαση της ΕΠΣΚ στην Πάρο τέθηκε το θέμα της διεξαγωγής των ημιτελικών και του τελικού στην κατηγορία Κ.15, καθώς η καθυστέρηση που υπάρχει έχει δημιουργήσει πίεση στα παιδιά κυρίως λόγω των σχολικών τους υποχρεώσεων.
Κλειδί για τον τρόπο διεξαγωγής είναι η στάση της Περιφέρειας, αλλά και των δήμων που θα πρέπει να στηρίξουν οικονομικά.
Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί απάντηση στο αίτημα για οικονομική στήριξη της διοργάνωσης με αιτιολόγηση την γνωστή εκκρεμοδικία με την ΕΠΟ.
Η ΕΠΣΚ θα περιμένει μέχρι την Δευτέρα αν μετά τις εξελίξεις θα υπάρξει θετική απάντηση της Περιφέρειας.
Σε αυτήν την περίπτωση το τουρνουά θα γίνει με τον γνωστό τρόπο το επόμενο Σαββατοκύριακο πιθανότατα στην Πάρο.
Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί την επόμενη Κυριακή και ο τελικός την μεθεπόμενη, όλοι σε ουδέτερα γήπεδα.
Ο ημιτελικός Αίαντα Σύρου - ΠΑΣ Νάξου θα γίνει στην Πάρο, ενώ για τον άλλον ημιτελικό Πανθηραικού - ΑΟ Μυκόνου θα αποφασιστεί μεταξύ Πάρου και Νάξου, ανάλογα με τα δρομολόγια που βολεύουν τις δύο ομάδες.
Αν τελικά διεξαχθεί το F4 με τον δεύτερο τρόπο, τότε ο τελικός, που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, θα οριστεί πάλι εκεί που θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι ομάδες που θα προκριθούν.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares