Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 22:53

Mykoleague F-4: Παρουσίαση των ομάδων

Μέσω της επίσημης σελίδας της στου στο Facebook η Mykoleague παρουσιάζει της τέσσερις ομάδες του Final-4, αλλά και τον τρόπο που έφτασαν μέχρι εκεί.

Απολαύστε τις
Cooloi
Τι χρονιά και αυτή για τους πρώην πρωταθλητές Κουλούς.
Μετα την φυγή των Δημήτρης Σιούτης και Γιάννης Κέφης ,οι εναπομειναντες Ιάκοβος Δακτυλίδης, William Μάνεσης, Μάριος Ρουσουνέλος και Θάνος Κουσαθανάς δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια.
Κλείνοντας δύο από τους πιο hot free agents του καλοκαιριού, τους MVP των περσινών Gym Heat και AMCB, Νίκο Μηνδρινό και Αντώνης Σαμάνογλου αντίστοιχα, έδειχναν να ξεκινούν ως ένα από τα φαβορί και φέτος.
Η αλλαγή ακόμα και του ιστορικού κίτρινου στην φανέλα, παρέπεμπε σε αποτίναξη του παρελθόντος.... το οποίο όμως γρήγορα θυμήθηκαν μιας και στην regular season απογοήτευσαν.
Τι έχουν τα έρμα και δεν πάνε μονολογούσαν όλοι, και με ξεκίνημα 1-4!Με ήττες από Sapakia,Sharks, Playboys και Pampers του Δημήτρη Σώχου κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση μόλις την τελευταία αγωνιστική!
Η ομάδα έδειχνε ασύνδετη, χωρίς επικοινωνία και νεύρο.
Στο Top12 παρά την νίκη επί των Hawks, η ήττα από τους Pampers έφερε την ομάδα πάλι στο φάσμα του αποκλεισμού.
Τότε η κίνηση-ματ που άλλαξε το που της φετινής τους πορείας ακούει στο όνομα του αναμορφωτή  Αντώνη Πατσιαβούρα .
Αν και με μεθόδους αντικρουόμενες για πολλούς πρώην κόουτς των Γκανγκστερς, ενέπνευσε και ένωσε τους Πορτοκαλί.
Νίκη επί των Ρεμμαλλάκια και η διασταύρωση με τις φιλικές Χήνες έμοιαζε ιδεατή.
Στους προημιτελικούς όμως τα σύννεφα στην απόδοση τους ξαναεμφανίστηκαν καθώς η αναγκαστική απουσία του κόουτς έφερε τους Coolous να παίρνουν οριακά(!) δραματική πρόκριση επί των αποδεκατισμένων του Μηχάλη Σαμιωτάκη
Η μοίρα τους φέρνει στον τρίτο τους F4,να αντιμετωπίζουν τις πέτρες του σκανδάλου, τους περσινούς συμπαίκτες τους!
Θα τα καταφέρουν;
Playboys
Νεοφώτιστοι και μπαρουτοκαπνισμένοι γίνεται;
Ναι αν μιλάμε για την ομαδα που αν και καινούργια αποτελειται απο τους Δημήτρη Σιούτη Γιάννης Κέφης  Γιώργος Μπάλλας και Γιάννης Κωνσταντάρας που θα παίξουν το τρίτο σερί F4 τους!Στο παλμαρε τους 1 κούπα,δυο τελικοί και ένα βραβείο Mr.Sexy2015!
Αν προσθέσετε και τον "Άλαν Πουλιδο" της διοργάνωσης και τον Δημήτρη Αντικατζίδη ,τον διεθνή μπόμπερ Chris Bobaj και φυσικά το γεγονός του Final4,την ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ,του ιδρυτή και επίτιμου (έχει αποσυρθεί από τα κοινά) προέδρου της ML κ.Κώστα Κουκά ,τότε τα τρελά αγόρια που δεν σηκώνουν πολλά δικαιολογούν τον τίτλο του φαβορί στον ημιτελικό με τους άσπονδους φίλους τους Κουλούς.
Η πορεία τους σχετικά βατή, χάνοντας ένα μόνο παιχνίδι από τους Καρχαρίες,σε παιχνίδι κατάταξης, δεν έχουν δοκιμαστεί σαν ομάδα στα δύσκολα και είναι ένα ερωτηματικό τι θα παρουσιάσουν.
Είναι σιγουρο πάντως πως με τετοια συνθεση δυσκολα θα χάσουν στο γυναικειο κοινο(Λημνιος-Κουκας-Αντικα άχαστοι.) που αναμενεται να κατακλύσει το γηπεδο στους αγώνες τους.
Sharks
Οι πρωταθλητές Καρχαρίες δεν είχαν κανένα λόγο να αλλάξουν κάτι στο φετινό τους ρόστερ καθώς ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι η κούπα και τίποτα άλλο.
Σε αυτο το πλαίσιο κινήθηκε η αρμάδα του Γιώργου Φλάσκου ,κερδίζοντας τους πάντες στο διάβα τους χωρίς να φορτσάρουν καν και με πολλές απουσίες βασικών παικτων.
Έχοντας ως κορμό τους πρωτοκλασάτους Παύλος Βασίλιεβ, Γιώργο και Γιάννη Σαχά,και να σαπίζουν στον πάγκο παίκτες όπως οι Γιώργος Καραγκούνης και Νίκος Ασημομύτης και Μάνος Ρουσουνέλλος, η πρωτιά και φέτος είναι μια ευκολη υπόθεση για τους μπλε που θέλουν να το κάνουν και με εμφατικό τρόπο μάλιστα.
Στα αξιομνημόνευτα της χρονιάς κόντρα της ομάδας με την θυγατρική τους, τα Sapakia, που λίγο έλειψε να στείλει τον Παυλάρα μεταγραφή. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το αλησμόνητο ματς μεταξύ τους και το 16-2 που έγραψε το πρώτο σετ ;;;(Μπαλα μπαλα!)
Οι πληγές έκλεισαν γρήγορα όμως, γιατί τους Sharks πολλοί εμίσησαν, την κούπα όμως ουδείς.
Remmmalakia
Η "ισχύς εν τη ενώσει" σκέφτηκαν οι ιθύνοντες Γιώργος Κουτσούκος και Ζαννής Χανιώτης μετά τις περσινές αποτυχίες τους να προκριθούν στο F4.
Έτσι λοιπόν τα θρυλικά Kalammmakia και οι ιστορικοί Remal M. ενοποιήθηκαν, και τα Remmmalakia απολαμβάνουν την επιτυχία τους!
Για να φτάσουν εώς εδώ βέβαια πέρασαν απο 40 κύματα καθώς οι έντονοι χαρακτήρες και το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού τους, έφερνε την μια ήττα μετά την άλλη με κατεβασμένα τα χέρια.
Στο Top12 όμως η ομάδα με προπονητή τον Ιωάννη Σαχά (!) και πρωτοπαλικαρα τους Άγγλο Παπουτσά και Πέτρο Ντζιαβίδα πήρε την πρόκριση και η εκδίκηση εναντίον των Ίκαρων του Γιώργου Νίκου στους προημιτελικούς ήρθε δια χειρός του παροπλισμένου(;) Γιάννη Κουκά με επική εμφάνιση στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι.
Τώρα πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να χάσουν, ούτε να κλάψουν ούτε να φοβηθούν μπροστά στους F.Sharks . Λέτε;

F4 2016 LOGO

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares