Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 22:40

Φαβορί ο ΠΑΣ Νάξου... 5-3 τον ΑΟ Πάρου

Περνώντας με νίκη 5-3 από την Πάρο ο ΠΑΣ Νάξου έγινε το φαβορί για μία θέση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ.15, αφού πλέον του αρκεί μία ισοπαλία στο ματς που απομένει με την ακαδημία Σύρος 2002 για να γίνει η ομάδα που θα προκριθεί από τα ειδικά μπαράζ.

Ελπίδες όμως διατηρεί και η ομάδα της Σύρου, που θέλει νίκη επί του ΠΑΣ με δύο γκολ διαφορά για να πάρει εκείνη την πρώτη θέση στην περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Ο ΑΟ Πάρου μετά την ήττα του δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά έχουν περάσει ήδη οι: Πανθηραϊκός, Αίαντας Σύρου και ΑΟ Μυκόνου.

Ο αγώνας

Στο Δημοτικό στάδιο Πάρου ο άνεμος δεν άφησε τις ομάδες να πιάσουν σπουδαία απόδοση και ήταν αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα περισσότερα από τα οκτώ γκολ που σημειώθηκαν.

Σε άριστο περιβάλλον το παιχνίδι σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα, βρήκε τον ΠΑΣ να προηγείται στο πρώτο μέρος με ευνοϊκό τον αέρα με 3-1 και τους φιλάθλους να παρακολουθούν μία δραματική εξέλιξη του σκορ.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Στο 10' ο Σταμάτης Πρεβόλης, που πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ των νικητών, άνοιξε το σκορ με φάουλ από 40 μέτρα εκμεταλλευόμενος τον αέρα , αλλά και την κακή τοποθέτηση του τερματοφύλακα.

Στο 16' δυνατό βολέ του Μανδηλαρά στην απέναντι περιοχή ο Πρεβόλης πλασάρει για το 2-0.

Στο 19' μειώνει ο ΑΟ Πάρου.

Ο Καραφυλλάκης εκτελεί φάουλ και ο Πρίνα προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 23' νέο φάουλ για τον ΠΑΣ, αυτήν τη φορά κοντά στη περιοχή και λίγο πλάγια , ο Πρεβόλης με άπιαστο σουτ σημαδεύει το Γ κάνοντας το 3-1.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Με την έναρξη στο 43΄ νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Καραφυλλάκης από μακρινή απόσταση εκτελεί φάουλ, ο άνεμος δυσκολεύει τον Μανδηλαρά που αποκρούει ασταθώς και στην σύγχυση ο Γκιόκα με πλασέ μειώνει σε 3-2.

Με τον ενθουσιασμό του γκολ ο ΑΟΠ έχασε σε ένα λεπτό δύο ευκαιρίες, όταν ο Μανδηλαράς έσωσε σουτ του Πρίνα και του Χούσκα και στο 64' πάλι ο Πρεβόλης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και σκόραρε για το 4-2.

Στο 67' δόθηκε αυστηρό πέναλτυ και ο Πρίνα μείωσε ξανά σε 4-3.

Στα τελευταία δραματικά λεπτά ο Χούσκα με μακρινή σέντρα - σουτ σημάδεψε την συμβολή των δοκών και λίγο πριν το τέλος ο Κατσουρός από κοντά τελείωσε το παιχνίδι για τον ΠΑΣ Νάξου, σκοράροντας και διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Γρυπάρης, Νεοκοσμίδης και Ψαρρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: Μανδηλαράς Γ., Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Σίδερης, Κωστούλας, Μαργαρίτης Μ. [77' Σερμάντι], Πρίντεζης [59' Γκούφας ], Κατσουρός, Πρεβόλης, Παντελαίος [77' Λέκκας ].

ΠΑΓΚΟΣ: Μερερέζα, Σέργης Γ., Μαρούλης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Χανιώτης Ιασ. [41' Χανιώτης - Κιόκας], Τσαντάνης, Κούκος, Παπαδημητρίου, Καραφυλλάκης, Γκιόκα, Χούσκα, Γεωργιάδης, Σαρρής, Αλιπράντης, Πρίνα.

ΠΑΓΚΟΣ: Νικολόπουλος, Μπέγκα, Λουκής, Καραγιανόπουλος, Ασπρολούπος, Γιατράς.

 

 

K15 ME PAS DIAITHTES ARXIGOI

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares