Δευτέρα, 02 Μαΐου 2016 14:54

Ανοίγει ''φτερά'' για ΑΕΚ ο Μαρκοπουλιώτης

Ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΣ Νάξου ετοιμάζει βαλίτσες για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ελλάδας. Ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΣ Νάξου ετοιμάζει βαλίτσες για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ελλάδας.

MARKOPOYLIOTIS MIKRIΗ συστηματική δουλειά του ΠΑΣ Νάξου αποδίδει στο έπακρο όσο αφορά την ανάδειξη ταλέντων αφού τα τελευταία χρόνια πολλά από τα παιδιά που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Ναξιακού σωματείου κάνουν ήδη το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Κωστής Μαρκοπουλιώτης, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται με τα τμήματα Κ13 και Κ15 της ομάδας της Νάξου, όμως παράλληλα, από τον Σεπτέμβριο ακολουθεί τις αθλητικές εκδηλώσεις της Κ13 της ΑΕΚ, της οποίας θα γίνει μέλος από τον ερχόμενο Αύγουστο.
Μάλιστα ο Μαρκοπουλιώτης έλαβε μέρος με την ΑΕΚ σε δύο τουρνουά που έγιναν τελευταία, με πιο πρόσφατο αυτό της Πύλου, όπου κατάλαβε την 2η θέση [βλ. Φώτο].
Εκτός των προπονητών του, ο μικρός έχει και την αμέριστη στήριξη της οικογένειας του, πράγμα σημαντικό για ένα παιδί της επαρχίας που θέλει να φτάσει ψηλά.
Εμείς θα ευχηθούμε στον Κώστα και σε όλους τους Κυκλαδίτες που επιχειρούν κάτι παρόμοιο να έχουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν και ονειρεύονται!

AKADHMIES AEK K 13

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares