Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 21:44

Νίκη – αφιέρωση στον Μπονιάκο [pics]

Αήττητος συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΜΣ Φιλωτίου που επικράτησε σήμερα με 4-2 του Πάγου και έφτασε του 9 βαθμούς στη Β΄φάση του πρωταθλήματος.

syros RAOYZAIOS new13Με τον Σταματίου να πετυχαίνει δύο τέρματα ο ΑΜΣ Φιλωτίου παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε ένα τρίλεπτο και τελικά να επικρατήσει με 4-2 του Πάγου, με τη νίκη να αφιερώνεται στον Λέανδρο Μπονιάκο, ο οποίος σε λίγες μέρες θα παρουσιαστεί στον στρατό.

Η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς δυσκολεύτηκε μόνο στα πρώτα 42΄ λεπτά, όπου δέχτηκε το γκολ, που ουσιαστικά την αφύπνισε. Από εκεί και πέρα ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος και αφού ανέτρεψαν το σκορ μόλις στο 47΄, στη συνέχεια έκαναν το 4-1. Το μόνο που κατάφερε ο Πάγος ήταν να μειώσει σε 4-2 στις καθυστερήσεις.

Τα γκολ

0-1 Στο 42΄ο Πάπιτσης μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς του Φιλωτίου και από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε τον Ξένο.

1-1 Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Νταής επιχείρησε κάτι σαν σέντρα σουτ, ο Λοϊσιος απόκρουσε αλλά όχι σταθερά και ο Ζούλης που ερχόταν σαν τρέιλερ ισοφάρισε σ ε1-1 με κοντινό πλασέ.

2-1 Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο ο Μπονιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε το Φιλώτι σε θέση οδηγού.Syros foskolos

3-1 Στο 77΄ο Σταματίου ανατρέπεται στην περιοχή και ο κ. Ρούσσος δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Στράικερ του Φιλωτίου ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 3-1.

4-1 81΄Ο πειραιώτης επιθετικός του Φιλωτίου χθες είχε κέφια… στο 81΄μετά από μία βαθιά μπαλιά, έγινε αποδέκτης της μπάλας και μετά από κούρσα, πλάσαρε άψογα τον Λοϊσιο, διαμορφώνοντας το 4-1.

4-2 92΄Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο μικρός Περιστεράκης που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, πραγματοποίησε πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ μείωσε σε 4-2, σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης. Ο Μικρός χειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του, καθώς διαθέτει πολύ ταλέντο που το έδειξε στη συγκεκριμένη φάση.

Παρά την διαμαρτυρία του Φιλωτίου που ζητά ένα πέναλτι στο 2ο ημίχρονο και του Πάγου που φωνάζει ότι στο τέταρτο γκολ του Φιλωτίου ο Σταματίου έφυγε από θέση οφσάιντ, η διαιτησία του κ. Ρούσσου και των βοηθών Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδη δεν είχε προβλήματα.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Σαντέ (79΄Μεμλίκα), Βερεσόγλου (83΄Δεγαϊτας), Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου, Νταής, Κοττάκης, Κατζιλιέρης (58΄Μουστάκης), Μακρυμανόλης.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Πάπιτσης, Τρόκα (82΄Δαλέζιος), Πρελορέτζος (58΄Περιστεράκης), Τζώρτζης, Πρίντεζης (68΄Δεσινιώτης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares