Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 21:32

"Aποστάσεις" ο Γκιρτζίκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η συνάντηση της Ένωσης μας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Στην συνάντηση την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος κ. Φρέρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Φωτεινός και ο κ. Παρίσης και ο κ. Καφτηράνης.
Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το θέμα των εκλογών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες  ο κ. Γκιρτζίκης χωρίς να θέλει να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου, τόνισε ότι το καταστατικό είναι ξεκάθαρο και ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει εκλογές από τις 17 Δεκεμβρίου.
Από εκεί και πέρα τέθηκαν τα προβλήματα του ποδοσφαίρου του νομού μας και κυρίως το θέμα της μη χρηματοδότησης των ομάδων μας, όπως συνέβη από τα μέσα Δεκεμβρίου σε μία σειρά από ομάδες άλλων ενώσεων που χρηματοδοτήθηκαν με το ποσό των 4.000 ευρώ η κάθε ομάδα.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόσο στο οικονομικό, όσο και στα άλλα προβλήματα που του εκτέθηκαν, αρνήθηκε και πάλι να πάρει θέση επικαλούμενος την εκκρεμότητα του διαιτητικού δικαστηρίου που αφορά την επαναδιεξαγωγή των εκλογών στην ένωση μας, θέτοντας ουσιαστικά θέμα μη αναγνώρισης του υπάρχοντος Δ.Σ.
Επί της ουσίας λοιπόν από τα πιο επίσημα χείλη αναδείχθηκε πως όντως υπάρχει θέμα με τις εκλογές στην ένωση μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Σε αναμονή λοιπόν για την συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου, μιας και η απεργία των δικηγόρων που συνεχώς επαναλαμβάνεται, καθιστά άγνωστη την ημερομηνία συνεδρίασης του διαιτητικού δικαστηρίου που θα αποφανθεί οριστικά για το θέμα μας.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή.
Στο μεταξύ το διαιτητικό δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα 16 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων που θα συνεχιστεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου με μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστεί.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares