Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 17:11

Καταγγελία ΣΟΚ Καφτηράνη… ''ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ'' [vid]

Κατά την διάρκεια του ΔΣ της ΕΠΣΚ που έγινε στην Πάρο με κυρίως θέμα την πιθανότητα πρόωρων εκλογών και πριν την τοποθέτηση των συμβούλων για το θέμα, ζήτησε τον λόγο ο Χρήστος Καφτηράνης, επικεφαλής του συνδυασμού που μειοψήφησε στις προηγούμενες εκλογές και προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία.

Συγκεκριμένα δήλωσε, δημόσια και ενώ η κάμερα του sportcyclades ήταν παρούσα και κατέγραφε, πως δέχθηκε προσωπικό τηλεφώνημα από απόκρυψη και κάποιος που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Δ. Μελισσανίδης τον απείλησε για να μην επιμείνει στην διενέργεια εκλογών και να μην ενοχλεί τον Ρ. Φρέρη, γιατί θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Στη συνέχεια του έδωσε και έναν αριθμό τηλεφώνου, όπως ισχυρίστηκε ο Χ. Καφτηράνης για να του τηλεφωνήσει ότι ώρα θέλει και να διαπιστώσει ότι όντως ήταν αυτός που του τηλεφώνησε.

Ακολούθησε επίσκεψη του Χ. Καφτηράνη στον εισαγγελέα Σύρου ,όπου κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστου και έθεσε υπ' όψιν του τα γεγονότα.

Οι φοβερές αυτές καταγγελίες, στην αρχή αντιμετωπίστηκαν με διάθεση ειρωνείας και τελικά συμφώνησαν όλοι πως από την στιγμή που το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, θα περιμένουν και ανάλογα θα κινηθούν.

Η ουσία είναι ότι είτε ο καταγγέλλων ψεύδεται η υπερβάλλει είτε όσα ανέφερε είναι αληθή, πρόκειται για μία βραδυφλεγή βόμβα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με άγνωστες, αλλά πολύ ανησυχητικές συνέπειες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares