Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 00:40

Στον Πανναξιακό το ντέρμπι της Νάξου [pics]

NAXOS CAPOUTSINOS CAFE NAXOS COSMOYGAIA NAXOS KAPOUTSINOS HLEKTROLOGOS
NAXOS MAROULIS YDRAYLIKA NAXOS MPES DES NAXOS MPILAS AYTO

NAXOS NOMIKOS KYNIGETIKAΣε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος από τον ΑΜΣ Φιλωτίου και επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της Νάξου, ανεβαίνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας 3η την ομάδα του Φιλωτίου που παρά το καλό ξεκίνημα βρίσκεται σε καθοδική πορεία.

Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά συνεχίζει το σερί νικών και πλέον στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά του ομίλου. Από τηνNAXOS SERGIS άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου, έδειξε σαφέστατα επηρεασμένος από την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, καθώς οι αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού έχουν μπερδέψει αρκετά το σύνολο, που δείχνει ασύνδετο και χωρίς ψυχολογία.

NAXOS SIDERIS 238Το Φιλώτι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας την μία και μοναδική ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Νταής σέντραρε και ο Σταματίου με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Περιστεράκη. 

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό ο Κουφόπουλος εκτέλεσε φάουλ - βολίδα, από τα 40 περίπου μέτρα, με την μπάλα να σκάει μέσα στη μικρή περιοχή και να καταλήγει στ δίχτυα του Ανυφαντάκη που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ.

Στο 27΄ο Ντάσιος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν από πλεονεκτική θέση σούταρε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, με το καλημέρα, ένας από τους κορυφαίους για το Φιλώτι, ο Σταματίου με διαγώνιο κοντινό σουτ σκόραρε προς στιγμή, με την κα. Μαργαρίτη όμως να σηκώνει τη σημαία της και να καταλογίζει οφσάιντ. Ο στράικερ του Φιλωτίου δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις.NAXOS SYRIANOS

Στο 60΄ ο Καρούσης από πλεονεκτική θέση σούταρε μόλις άουτ. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, όπου ο Πανναξιακός επικράτησε δίκαια.

Διαιτητική τριάδα: Καλορογιάννης, Μουτάφης, Μαργαριτη.

Πανναξιακός (Προμπονάς) :Περιστεράκης , Λίκα , Κουφόπουλος, Λεγάκης (55΄Μπίνχι), Καπίρης, Χαμηλοθώρης (70΄Βιλαντώνης), Ευριπιώτης (50΄Παπανικολάου), Σέμε, Ντάσιος, Σκούπρας, Καρουσης.

ΑΜΣ Φιλωτιου (Πελέκης) :Ανυφαντάκης, Σαντέ, Ζούλης, Πιτταράς (76΄Ρεγγινίδης), Μπονιάκος, Σταματίου (λ.τ. Μουστάκης), Νταής, Κοττάκης (74΄Σκοπελίτης), Κλαιντι, Κρητικός, Μανωλάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

NAXOS XOYZOYRHS NAXOS XROMATA PANTELIAS 250 NEW  

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares