Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 21:06

Δημήτρης Πελέκης ο νέος κόουτς στο Φιλώτι

Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό μας ρεπορτάζ, καθώς μετά την παραίτηση του Γιώργου Μουστάκη, ακολούθησε και η απομάκρυνση του τεχνικού της ομάδας Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, που αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Συριανό Προπονητή Δημήτρη Πελέκη.

Η διοίκηση του Φιλωτίου προκειμένου να φέρει την ισορροπία στην ομάδα που μέχρι προχθές ήταν αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα νέο παιδί που θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα με την ομάδα της ορεινής Νάξου.

Ο Δημήτρης Πελέκης, αδελφός του Χρήστου (πρώην προπονητής ΑΟ Σύρου και Κ 20 Καλλονής) έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες.

Μάλιστα όπως είναι λογικό ο αδελφός του Χρήστος θα παρέχει την αμέριστη συμπαράσταση στο νέο βήμα που επιχειρεί στην καριέρα του, ενώ φήμες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δούμε και τον ίδιο στη Νάξο, ώστε να προσφέρει κάποιες υπηρεσίες στον σύλλογο.

Όσο αφορά τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς η διοίκηση δέχθηκε έντονες πιέσεις να κάνει ότι είναι δυνατόν για να μείνει στις ακαδημίες που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν άψογα κάτω από την τεχνική του καθοδήγηση.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Φιλωτίου πάει στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανναξιακό εν μέσω ραγδαίων αλλαγών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μερική δυσφορία ποδοσφαιριστών κατά της διοίκησης για τον τρόπο που χειρίζεται το πειθαρχικό κομμάτι στην ομάδα.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares