Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 21:24

Παραίτηση Μουστάκη, φεύγει ο Μιχαήλοβιτς;

Ένας κομβικός άνθρωπος στην διοικητική λειτουργία του ΑΜΣ Φιλωτίου αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα της Νάξου, καθώς πριν λίγο ο Γενικός Αρχηγός κατέθεσε και επίσημα την παραίτηση του.

Το κακό το κλίμα μετά την χθεσινή ήττα από τον ΑΟ Πάρου φέρνει στην επιφάνεια, προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, καθώς το χάσμα που υπάρχει στην φιλοσοφία εκείνων που διοικούν έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Οι εξελίξεις στην ομάδα της ορεινής Νάξου που έχει ένα δυνατό ξεκίνημα φέτος δεν αναμένεται να σταματήσουν σε αυτή την παραίτηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα έχουμε περαιτέρω νέα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διοίκηση έχει πάρει απόφαση για την αντικατάσταση του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς (θα μείνει στις ακαδημίες), με μία μερίδα παικτών να φέρονται ιδιαίτερα πειραγμένοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ίσως υπάρξουν αποχωρήσεις και στο έμψυχο υλικό.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τον αντικαταστάτη του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς , είναι αυτό του Δημήτρη Πελέκη, ο οποίος αν τελικά προσληφθεί θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής ανδρικής ομάδας στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανναξιακό.

Σε κάθε περίπτωση το Φιλώτι χάνει ένα πολύ ικανό παράγοντα και όπως όλα δείχνουν έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχουν δουλέψει ποτέ σε Κυκλαδίτικο σωματείο, ο οποίος μάλιστα έχει καταφέρει το καλύτερο ξεκίνημα και το αήττητο σε όλα τα ντέρμπι με το Φιλώτι.

Η παραίτηση του κ. Μουστάκη

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραιτηθώ από κάθε θέση που κατέχω ως εκλεγμένο μέλος από την διοίκηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου.

Παρακαλώ όπως γίνει άμεσα δεκτή αυτή η παραίτηση, καθώς δεν προτίθεμαι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο.

Άλλωστε όπως προβλέπει και το καταστατικό μετά από τρεις συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες μου από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου είστε υποχρεωμένοι να με διαγράψετε.

Με τιμή

Γιώργος Μουστάκης του Εμ.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares