Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 14:16

Εκλογές μέχρι τις 17/12 ζητά η ΕΠΟ (ντοκουμέντο)

Σε συνέχεια των θεμάτων και τον εκατέρωθεν ανακοινώσεων της προηγούμενης εβδομάδας έρχεται μία νέα επιστολή της ΕΠΟ να βάλει τέλος στα σενάρια και να ζητήσει πλέον ξεκάθαρα να πραγματοποιηθούν εκλογές μέχρι της 17/12/2015.

Η ΕΠΟ, βάσει του καταστατικού της θεωρεί ότι από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 6/6/2015, προέκυψε το Δ.Σ. που θα έχει συμπληρωματικό χαρακτήρα στη θητεία του επόμενου και ως εκ τούτου ζητά να γίνουν εκ νέου εκλογές, ώστε να υπάρξει μία διοίκηση που θα καλύψει την τετραετία.

Μάλιστα, μετά την εξέλιξη αυτή το saitμας, για ακόμη μία φορά βγαίνει νικητής στη δημοσιογραφική έρευνα και δικαιώνεται απόλυτα, καθώς όταν παρουσίασε το θέμα εκλογών, λοιδορήθηκε (βλ. Φώτο) μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έβαλε στην άκρη πολλές τυμπανοκρουσίες συναδέλφων.

Δείτε τι είχε πει για εμάς τότε η ΕΠΣ Κυκλάδων

Clipboard01

Ντοκουμέντο… Η απάντηση της ΕΠΟ

EPO EKLOGES1

Όπως είναι λογικό η τωρινή διοίκηση δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να αντιδράσει άμεσα. Το σίγουρο είναι ότι οι παρατάξεις θα πρέπει να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και των ομάδων μας.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares