Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 21:34

Άσφαιροι, AO Πάρου-Φιλώτι 0-0 [vid]

Με την σοροκάδα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ομάδων έγινε ένα μέτριο ματς που έληξε χωρίς γκολ στο γήπεδο Παροικίας.

Η διεξαγωγή του αγώνα τέθηκε εν αμφιβόλω το πρωί, όταν έγινε γνωστή η ματαίωση του δρομολογίου από την Σύρο, κάτι που καθιστούσε αδύνατη την προσέλευση του διαιτητή Αγγέλου.

Το πρόβλημα λύθηκε καθώς και οι δύο αντίπαλοι συναίνεσαν στο να σφυρίξει ο Σουλτάνης.

Ήταν αρχικά ορισμένος για παρατηρητής και έφτασε στην Πάρο έγκαιρα από τον Πειραιά.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το Φιλώτι έχοντας ευνοϊκό τον άνεμο διατήρησε την υπεροχή, αλλά σημαντικές φάσεις χρειάστηκε να περάσουν 30' για να γίνουν.

Ο Κωττάκης τροφοδότησε τον Νταή με κάθετη και βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τρείς συμπαίκτες του ξεμαρκάριστους, αλλά μπερδεύτηκε και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 38' πάλι ο Νταής μπούκαρε με την μπάλα ,χάνοντας το κοντρόλ στην κρίσιμη στιγμή.

Οι γηπεδούχοι σε παθητικό ρόλο και τακτικά μπερδεμένοι μόνο υποψίες ευκαιριών δημιούργησαν, με κυριότερη την σκαστή κεφαλιά του Δελημπαλταδάκη στο 35',από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλίδη.

aop filoti 11 10 2015 2 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Προσπάθησε ο ΑΟΠ να πρεσάρει ψηλά και το κατάφερε για 15',δημιουργώντας μία καλή φάση στο 54' με τον Καράι να μην κάνει σωστή επιλογή από κοντά και πλάγια.

Οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και έδειξαν να μην έχουν αποκτήσει ακόμη αγωνιστική ταυτότητα και δέσιμο σαν ομάδα.

Το Φιλώτι αφού πέρασε ένα διάστημα προσαρμογής μετά το 65' ανέβασε τις γραμμές του, φρεσκαρίστηκε μεσοεπιθετικά με τις αλλαγές και ζήτησε την νίκη με απαιτήσεις, με κινητήριο μοχλό τον Μπονιάκο.

Στο 67' κόπηκε με οφσάιτ ο Σταματίου, από υπόδειξη του βοηθού Χρυσοστομίδη και ήταν αυτή η μόνη διαιτητική απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες.

Αμέσως μετά στο 68' ο Ανυφαντάκης έκοψε τον Αρκουλή που είχε βρεθεί απέναντι του από κάθετη του Γιαννούλη, στην μοναδική φορά που χρειάστηκε να παρέμβει άμεσα.

ΦΙΝΑΛΕ ΘΡΙΛΕΡ

Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καράι, ακολούθησε ένα χλιαρό σουτ του Γιαννούλη και 87' ύστερα από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Σταματίου σημάδεψε με κεφαλιά εξ' επαφής το δοκάρι.

Ακολούθησε η δεύτερη κίτρινη στον Πιτταρά στο 89',ενώ στο 93' ο Σταματίου πεισμωμένος σούταρε άουτ μετά από δική του ατομική προσπάθεια.

Και φτάσαμε στο 94' όταν ο Στρατούρης έφυγε μόνος του και λίγο πριν πατήσει περιοχή ανατράπηκε από τον Μπαρμπαρήγο, που πήρε μεν την κόκκινη, αλλά στην ουσία χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό.

Το φάουλ εκτελέστηκε άστοχα ταυτόχρονα με την λήξη του αγώνα.

Δείτε εδώ... περισσότερο φωτορεπορτάζ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βεντουρής, Κρουσταλάκης, Χασάνι [73' Σένκα Ν., Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Τριανταφυλλίδης, Αρκουλής, Γιαννούλης, Καράι, Κληρονόμος [60' Ρούσσος Γ.], Γιουρτζίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Πετρόπουλος, Ρούσσος Δ., Τσούκε, Φραντζεσκάκης, Ζουμής.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Ανυφαντάκης, Σάντε, Μουστάκης Γ., Πιτταράς, Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Ζούλης [68' Κρητικός], Σταματίου, Νταής [57' Λυμπερτάς], Σκοπελίτης [82' Στρατούρης], Κωττάκης.

ΠΑΓΚΟΣ: Μουστάκης Δ., Κατζιλιέρης, Βασιλάκης, Μουστάκης Απ.

Διαιτήτευσαν οι Σουλτάνης, Μαργαρίτη, Χρυσοστομίδης.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares