Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 00:40

Σαν σίφουνας το Φιλώτι, διέσυρε τη Μάρπησσα [pics]

Όταν το ποδόσφαιρο μιλάει…. τότε αυτοί που αμαυρώνουν τον χώρο πάνε σπίτια τους.   Όταν το ποδόσφαιρο μιλάει…. τότε αυτοί που αμαυρώνουν τον χώρο πάνε σπίτια τους.

Όταν έφτασαν στα επτά τέρματα οι παίκτες του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς χρειάστηκε να κατεβάσουν ταχύτητα για να μην μεγαλώσει ο διασυρμός του Μαρπησσαϊκού, που η κληρωτίδα του Κυπέλλου τον έφερε στον δρόμο του Φιλωτίου που χθες έδειξε μέρος των δυνατοτήτων που έχει φέτος σαν ομάδα.

Ανεπάρκεια

Σταματίου, Νταής, Κοττάκης και Κρητικός ανάγκασαν την ομάδα της Μάρπησσας σε μία ταπεινωτική ήττα, θυμίζοντας στους ιθύνοντες του σωματείου της Πάρου, ότι το ποδόσφαιρο παίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι στο παρασκήνιο και στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως αρέσκονται να πράττουν και μάλιστα απέναντι σε ΜΜΕ που απλά θέλουν να ενημερώνουν τον κόσμο.

Σημειώνουμε εδώ ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που στο 90% του συνόλου τους κατάγονται από όλα τα μέρη της Πάρου, σίγουρα δεν γνώριζαν, ούτε φυσικά ενημερώθηκαν, ότι με την υπογραφή τους στον Μαρπησσαϊκό, ουσιαστικά υπέγραφαν σε μία ομάδα που θα τους στερήσει την προβολή τους από το μεγαλύτερο αθλητικό μέσο του νομού, καθώς ως γνωστό με πρόσφατο αίτημα προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, η διοίκηση της ομάδας ζήτησε να μην έχει κάλυψη στα εντός έδρας παιχνίδια της. Τώρα το τι άλλο επιφυλάσσουν στους παίκτες τους αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα φανεί γρήγορα!

Καταιγίδα

Όσο αφορά το ρεπορτάζ του αγώνα τώρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου, σημειώνοντας 7 τέρματα και χάνοντας σωρεία ευκαιριών να φτάσει, ακόμα και σε διψήφιο αριθμό τερμάτων το σκορ του αγώνα.

Μάλιστα το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Μαρπησσαϊκού, ανάγκασε τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να ζητήσει από τους παίκτες του να κατεβάσουν ρυθμούς και να προστατέψουν τους εαυτούς τους. Οι οδηγίες του Σέρβου έπιασαν όμως τόπο κατά το ήμισυ, καθώς ο Νίκος Μανωλάς αποχώρησε με τραύμα στο πρόσωπο (μύτη) και θα μείνει ένα μήνα εκτός, ενώ ο Νταής αποχώρησε χωλαίνοντας και είναι δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νταής με πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τους Σταματίου και Κοττάκη στο 26΄και 27΄αντίστοιχα να πετυχαίνουν δύο γκολ για χάι λάιτ και να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Σταματίου συνεχίζει το σκοράρισμα και στο 67΄κάνει το 4-0, για να μειώσουν οι παριανοί με γκολ – δώρο του Φιλωτίου στο 70΄, με το σκορ να γίνεται 4-1.

Σε εκείνο το σημείο μία υποτιμητική φωνή, πείσμωσε προς ώρας τους παίκτες του Φιλωτίου, με τον Νταή στο 79΄και τον Κρητικό στο 80΄να κάνουν το 6-1.

Ένας Σταματίου βγαλμένος από τα παλιά χθες κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ και με δικό του γκολ στο 88΄διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δεληγιαννης Ν., Ψαρρα Ι., Νεοκοσμιδης Γ.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ανυφαντακης, Στρατουρης, Σκοπελίτης, Μανωλάς (λ.τ.65' Κρητικός), Πιταρας, Μπονιακος, Ζουλης, Κοττάκης, Σταματίου, Νταης, Μουστάκης Δ. (46' Λυμπερτάς).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares