Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 16:49

Ο Καρτεράδος στην επόμενη φάση

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής 4/10 ο Καρτεράδος, αφού η ομάδα του κ. Τζούρου πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στην Λάβα Εμπορείου, αφήνοντας εκτός θεσμού από νωρίς την ομάδα του κ. Καντζέλη.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού και αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση.
Το ματς χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες και αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και από τις δύο ομάδες, ενώ ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Η πιο σημαντική στιγμή για τη Λάβα χάθηκε στο 80ο λεπτό, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Καρτεράδου, η μπάλα έφτασε στον Βάλβη, που είχε πάρει τη θέση του τραυματία Στεφανάκη στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, το βολέ όμως που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ξαγοράρη.
Αφού λοιπόν η Λάβα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, ο Καρτεράδος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Βλαβιανός με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού. Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και πάλι από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο Καφιέρης έμεινε ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά εξ' επαφής, έστειλε ανενόχλητος τη μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι ο Καρτεράδος πήρε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φιλωτίου.
Διαιτητές ήταν οι: Μαθιουδάκης, Βακόνδιος και Ζώρζος.
Συνθέσεις
ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Ξαγοράρης Τ., Χοχάι, Κλουβάτος Κ., Φύτρος (79΄Βλαβιανός), Ξαγοράρης Ν., Κλουβάτος Σ., Νομικός Α., Σελιστάι, Βαζαίος, Τζούρος, Καφιέρης (90΄Πρέκας).
Λάβα (Κατζέλης): Κρητικός, Δρόσος, Στεφανάκης (53΄λ.τ. Βάλβης), Φίτσο, Κολιούσης, Δακουτρός, Κατσαμάνης (70΄Χαλαβατζής), Σπαρής, Αγκαράι, Καφίρης, Χριστιανός.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares