Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 13:33

Σχολές κριτών Μπάσκετ στη Σύρο

Σχολή για την ανάδειξη νέων κριτών και την αξιολόγηση των παλαιοτέρων, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες Γ΄Εθνικής διοργανώνει ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Η πρόεδρος των Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, Τάνια Μερίκα, θα παραβρεθεί στα πρώτα μαθήματα που θα γίνουν το Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (9-10-11/10/) στη Σύρο. Ήδη έχει δρομολογηθεί και δεύτερη σχολή στη Σαντορίνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει και σε Πάρο ή Νάξο.

Ένας από τους στόχους αυτών των σχολών είναι να υπάρχουν Κυκλαδίτες κριτές στα παιχνίδια του Πανναξιακού ΑΟΝ, που ως γνωστό φέτος θα εκπροσωπήσει το νομό μας στη Γ΄Εθνική.

Οι σχετικές ανακοινώσεις

Με την άνοδο κατηγορίας ομάδας του νομού μας, σε εθνική κατηγορία κρίνουμε σωστό να γίνει και σεμινάριο αξιολόγησης των μελών μας.

Έτσι λοιπόν, σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 9-10-11/10/2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο αξιολόγησης των κριτών για άνοδο κατηγορίας.

Στις ίδιες ημερομηνίες θα γίνει και σχολή για την ανάδειξη νέων κριτών.

Γνωρίζοντας ότι κάθε προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας και την ανάπτυξη του αθλήματος στο νομό μας κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, σας θέλουμε και εμείς στο πλευρό μας.

Ο Σ.Κ.ΚΑ.Κ ΚΑΙ Η Ε.Σ.Κ.Κ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΝΕΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/10/2015

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ.2281088039

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares